Terug naar overzicht

Happinez Sunday Session – Michael Pilarczyk

Categorie
Happinez Sunday Session – Michael Pilarczyk

Dit jaar brengt Happinez je elke eerste zondag van de maand samen met de beste sprekers en teachers van over de hele wereld, op drie prachtige en intieme locaties in het land. Gun jezelf een moment van bezinning en laat je een ochtend onderdompelen in de wereld van Happinez.

Leef je mooiste leven

We starten de eerste editie met een talk van mindset- en mindfulnesscoach Michael Pilarcvzyk over de kracht van manifestatie. Na deze dag weet je wat jíj nodig hebt voor een gelukkig, geslaagd en gezond leven.

    • Wanneer: zondag 1 maart 2020, van 11.00 uur – 12.30 uur (deuren open vanaf 10.30)
    • Waar: de Posthoornkerk in Amsterdam, Haarlemmerstraat 124-126, in het centrum van Amsterdam, vlak bij het Centraal Station
    • Prijs: € 39,95

Over Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk (1969) is mede-oprichter van de Mastermind Academy, die via lezingen, boeken en apps meditatie en mindfulness toegankelijk wil maken voor iedereen.

De ondernemer en mind-coach werd in Polen geboren, en verhuisde twee jaar later met zijn ouders naar Nederland. Met een achtergrond als radio-dj en presentator interviewde hij in zijn twintiger jaren grootheden als Robbie Williams, Sandra Bullock, Celine Dion, Janet Jackson, Giorgio Armani en Bill Gates. Geïnteresseerd in hoe zij hun dromen hebben waargemaakt, onderzocht hij het geheim achter succesvolle mensen en maakte zodoende ook zijn eigen dromen waar. Met succes.

Een avontuur vol hoge pieken en diepe dalen, waarna een dieper verlangen ontstond; niet naar succes, maar naar een gezond en mooi leven. Hij verkocht zijn miljoenenbedrijf en ging veertig maanden varen op zijn zeiljacht. Een reis naar bewustzijn met vele spirituele inzichten volgde. Tegenwoordig deelt Michael als internationaal spreker zijn ervaringen, adviezen en tools voor het leiden van je mooiste leven met het grote publiek.

Door anderen gelezen