Lessen van dè experts in spiritualiteit en geluk
Meer dan 34.471 fans gingen je voor
Award winnende online trainingen
Online training Sacred Sexuality

  Bestel deze training

 • Rozenkwarts yoni-stick
 • 6 lessen met wijsheden en tips van (ervarings)deskundigen
 • Te volgen op mobiel, tablet en computer
 • Toegang tot besloten Facebook groep
Kom in verbinding met je vrouwelijke energie

Online training Sacred Sexuality

Volledig aanwezig zijn in élk moment van plezier, daar draait sacred sexuality om. In deze training leer je via verschillende oefeningen om meer levendigheid, vuur en sensualiteit in je leven te ervaren. Gaandeweg leer je om (weer) in contact te komen met je vrouwelijke energie: de kracht die vreugde en liefde doet oplaaien, en alles om je heen in beweging laat komen.
Eénmalig
89,95
Online training Sacred Sexuality
89,95
Ja, ik wil dit
Online training Sacred Sexuality Online training Sacred Sexuality
Kom in verbinding met je vrouwelijke energie

Online training Sacred Sexuality

Volledig aanwezig zijn in élk moment van plezier, daar draait sacred sexuality om. In deze training leer je via verschillende oefeningen om meer levendigheid, vuur en sensualiteit in je leven te ervaren. Gaandeweg leer je om (weer) in contact te komen met je vrouwelijke energie: de kracht die vreugde en liefde doet oplaaien, en alles om je heen in beweging laat komen.

Bestel deze training

 • Rozenkwarts yoni-stick
 • 6 lessen met wijsheden en tips van (ervarings)deskundigen
 • Te volgen op mobiel, tablet en computer
 • Toegang tot besloten Facebook groep
Eénmalig
89,95
Online training Sacred Sexuality
Eénmalig
89,95
Alle lessen op een rij

Dit is de opbouw van de training

6 lessen, te volgen op eigen tempo -

Jouw relatie met Sacred Sexuality is hoogstpersoonlijk, complex, intiem, gevoelig en gekleurd door tal van factoren. We hebben deze training dan ook met veel zorg en aandacht samengesteld. We hopen dat het resultaat voelt als een veilige omgeving, waarin je in je eigen tempo de aangereikte kennis tot je kunt nemen, nieuwe dingen mag ontdekken en je je vrij voelt om mee te doen met de oefeningen. Niets hoeft, alles mag. Wees zacht, geduldig en liefdevol met jezelf.

In deze eerste les draait draait alles om genieten met al je zintuigen. Plezier in de slaapkamer kan snel en vluchtig zijn, zeker als het vooral door gericht op een hoogtepunt is is. Sacred sexuality is eigenlijk het tegenovergestelde daarvan. Je vertraagt, zodat je aanwezig bent in het hier-en-nu, zodat je alle lagen van de zintuigen kunt ervaren.

Iedere maand leiden je hormonen je langs je menstruatiecyclus. En via signalen die ons lichaam geeft, weten we waar in de cyclus we zijn. Maar ook als je menstruatie onregelmatig is of uitblijft, zijn we verbonden met een cyclus. De cyclus van de maan verbindt namelijk alle vrouwen met de aarde en het universum.
In deze les leer je over het effect van je hormoonhuishouding en de maan op sensualiteit en seksualiteit.

Jezelf liefdevol aanraken is vaak omgeven door gevoelens van schaamte en taboe. Maar een nieuwe tijd is aangebroken. Een tijd waarin we (weer) kijken naar zelfliefde als iets wat sacred is en diep helend kan zijn. Bij sacred zelfliefde ligt de focus niet op het hoogtepunt, maar op het verkennen van wat jouw lichaam en dit als een spirituele ervaring te beleven.

Intimiteit is teder, ongrijpbaar en een ervaring waarin je beiden helemaal kwetsbaar durft te zijn. Samen een liefdevol intiem moment delen, betekent je hart openstellen en jezelf durven over te geven aan elkaar. In deze les leer je hoe je een intiem moment met de ander creëert, liefdevol energie met elkaar deelt en hoe je daardoor een diepe connectie met je partner maakt die voor beiden diep helend kan zijn.

De intensiteit, duur en sensaties die gepaard gaan met een hoogtepunt, maken ieder hoogtepunt uniek. Bij sacred sexuality ligt de focus op het ontwaken van krachtige vrouwelijke energie en die door je hele lichaam te laten stromen.

In deze les sluiten we af met een samenvatting van alles wat je geleerd hebt. De experts en deskundigen delen nog hun laatste tips, en als afsluiting kun je een yoni-meditatie doen.

Bekijk ook les 5 en 6
verberg lessen

Waarom deze training?

Seksualiteit is – zo stellen verschillende oude culturen – heilig. Bij zowel alle oervolkeren werd seksuele energie gezien als een directe expressie van de levenskracht. Het werd gevierd: het is vreugde, liefde en laat alles om je heen in beweging komen.

We zijn deze positieve blik op seksualiteit in de loop der jaren een beetje kwijtgeraakt: in de moderne cultuur heerst er vaak nog steeds een taboe op lichamelijkheid, en wordt (vooral vrouwelijke) seksualiteit onderdrukt of beknot. Met deze training proberen we de vrouwelijke seksualiteit weer in ere te herstellen: grenzeloos, zonder taboe of schaamte.

Waarom deze training?
Maak kennis met de experts van deze training

Over de deskundigen

Chantal van Doesburgh
Chantal van Doesburgh
Chantal werkte als meditatie teacher, inspirator en vrouwencoach. Met haar werk wil Chantal vrouwen helpen zichzelf te helen, zodat de vrouwelijke wijsheid weer volop kan bloeien.
Afke Reijenga
Afke Reijenga
Afke is internationaal yoga- en tantra teacher. Centraal in haar werk staat het aanwakkeren en sturen van seksuele energie zodat je in verbinding komt met je creatieve potentieel en de oneindige bron van levenskracht en liefde
Hermelijn van der Meijden
Hermelijn van der Meijden
Hermelijn is schrijfster en energy trainer en geeft vollemaansessies. Ze leert vrouwen hoe je een energetisch bewustzijn creëert en een diepere verbinding met je intuïtie en innerlijke kracht maakt.
Sandra Carson
Sandra Carson
Sandra is yoga teacher en Women’s Temple facilitator. Toen ze na haar veertigste merkte dat haar seksualiteit veranderde, begon ze zich ook te verdiepen in tantra. Centraal in Sandra’s werk staat het verhogen van je lichaamsbewustzijn en met aandacht naar jezelf te luisteren.
Isabella Machinè
Isabella Machinè
Isabella is Transformational Empowerment Coach en helpt singels en koppels bij hun persoonlijke reis in liefde, relaties, self-love en intimiteit. Ze heeft samen met haar zus Loulou een coachingpraktijk in Amsterdam en een online Female Health & Pleasure community ‘Glo’.
Maaike Aker
Maaike Aker
Maaike geeft les in Kundalini yoga, Traditional Tantra yoga, Ayurvedic yoga en Full Moon Mantra Meditatie. Via meditaties, mantra’s en vrouwencirkels begeleidt Maaike vrouwen in het intieme proces van je binnenwereld en je innerlijke kracht ontdekken.
Toon alle experts

Wat kun je verwachten van deze training?

 • Toegankelijke informatie, met adviezen en tips van experts
 • Toegang tot een besloten Facebookgroep waar je vrijblijvend vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen
 • Video’s en audio oefeningen van (ervarings-) deskundigen: Chantal van Doesburgh, Afke Reijenga, Hermelijn van der Meijden, Isabella Machinè, Maaike Aker en Sandra Carson
 • Meer liefde en plezier in je leven
 • Cadeau: rozenkwarts yoni-stick (t.w.v. €39,95)
Gratis thuisbezorgd

Jouw cadeau: rozenkwarts yoni-stick (t.w.v. €39,95)

Bij deze training krijg je een rozenkwarts yoni-stick cadeau. Een massage met deze stick zou een positief effect hebben op de heupen en het activeert de nieren, die in het Taoïsme direct met onze seksualiteit verbonden zijn. Hij werkt subtiel op het zenuwstelsel, zodat je fysieke spanningen in dit gebied los kunt laten, en het lichaam in balans komt.

Extra bijzonder: een yoni massage kan soms emoties losmaken. De helende werking van de rozenkwarts kan je hierbij ondersteunen.

Afmetingen: 10 cm hoog, 2 cm breed

 

Jouw cadeau: rozenkwarts yoni-stick (t.w.v. €39,95)

Als je deze training hebt gevolgd dan...

 • Ben je in contact gekomen met je vrouwelijke sensualiteit
 • Weet je hoe je een diepere, meer intieme ervaring met jezelf en je partner ervaart
 • Ben je aanwezig in élk moment van aanraking
 • Staat seksualiteit niet meer op de achtergrond, maar leef je elke dag vanuit je vrouwelijke kracht
Als je deze training hebt gevolgd dan...

Zodra je je aanmeldt, krijg je toegang tot het trainingsplatform. Je kunt de online training – zodra deze live staat – overal volgen: op je telefoon, tablet of computer.

Op het besloten trainingsplatform vind je 6 lessen die je in je eigen tempo kunt volgen. Het is een veilige omgeving waarin je zelf in de beslotenheid van je eigen huis (of juist lekker onderweg in de trein) kunt werken aan je zelfontwikkeling wanneer het jou uitkomt.

Je hebt één heel jaar lang toegang tot de training.

De online trainingen zijn terug te vinden via jouw profiel bij ‘Digitale trainingen’.

Je hebt direct toegang tot de training. Je ontvangt een bevestigingsmail na betaling met hierin een link. Daarnaast kun je de training ook altijd terug vinden onder ‘Mijn profiel’ nadat je ingelogd bent op de Happinez website. Jouw cadeau – de rozenkwarts yoni-stick – wordt binnen week thuisbezorgd.

Online-trainingen zijn 1 jaar zichtbaar in jouw profiel bij ‘Digitale trainingen’.

Kijk of je bent ingelogd met het e-mailadres waarmee je de training hebt besteld. Ben je goed ingelogd en zie de training niet? Dan helpt onze klantenservice je graag verder. Zij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar via mail happinez.service@weekbladpers.nl of telefoon: 085-0293187  

Probeer een andere internetbrowser (zoals Google Chrome, Safari of Firefox) of bekijk de training op een ander apparaat (telefoon, laptop of tablet).

Mogelijk heb je de essentiële cookies op onze website nog niet geaccepteerd. We raden je aan om alle cookies te verwijderen en volgens de website opnieuw te bezoeken.

Helpt het bovenstaande niet? Dan helpt onze klantenservice je graag verder. Stuur hiervoor een mail naar happinez.service@weekbladpers.nl samen met jouw bestelgegevens, de internetbrowser, het soort apparaat waarmee je de training volgt en een printscreen van het scherm dat je ziet bij jouw training.

Na aanschaf van de training binnen een week gratis bij je thuisbezorgd.

Happinez Trainingen

 • Award winnende trainingen, bekroond met een Mercur (2019)*
 • Meer dan 33.500 enthousiaste deelnemers
 • Dynamische, gemakkelijk te volgen trainingen door de combinatie van video, audiofragmenten en tekst Inzicht in jezelf met dé experts in spiritualiteit, geluk en astrologie
 • Voor iedereen die bezig is met persoonlijke groei, verdieping en het manifesteren van zijn dromen
 • Veilige en vertrouwde online leeromgevingen
Voel je lichter, vrijer en levenslustiger
10 lessen

Online training Tantra

 • Maak kennis met de essentie van tantra
 • Ontdek wat tantra voor jou kan betekenen dankzij oefeningen, video's en opdrachten
 • Tijdelijk cadeau: guasha van rozenkwarts
Ervaar de overgang als een reis, een transformatiefase
5 uur

Training Menoshift

 • Een toegankelijke training met tips en adviezen van experts over de overgang
 • Inzicht in wat de menopauze fysiek, emotioneel, spiritueel en seksueel met je doet
 • Wijsheden en tips van (ervarings)deskundigen
 • Toegang tot een besloten Facebookgroep
 • Cadeau: Menoshift kristallenset
Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen
30 dagen

Leef met de maan

 • Je leeft 30 dagen mee met de maancyclus (+ 3 introdagen)
 • Met expert Yasmin Boland
 • Gemakkelijk te volgen via Instagram