Terug naar overzicht

The Braveheart Club #18: Jonathan Safran Foer

The Braveheart Club #18: Jonathan Safran Foer The Braveheart Club #18: Jonathan Safran Foer The Braveheart Club #18: Jonathan Safran Foer

In deze nieuwe (Engelstalige) podcast-aflevering van The Braveheart Club gaat Roanne van Voorst in gesprek met Jonathan Safran Foer. Auteur van succesvolle en bekroonde romans als Extreem luid & ongelooflijk dichtbij, Alles is verlicht en Hier ben ik. Onlangs verscheen zijn nieuwste boek Het klimaat zijn wij, waarin hij schrijft over het grootste thema van deze tijd: klimaatverandering. 

Met dit boek onderzoekt hij op een creatieve, dringende doch persoonlijke manier dit centrale dilemma. Je kunt wat achtergrondmuziek horen, de twee spreken elkaar in de lobby van een hotel in Amsterdam, maar niets om je door te laten afleiden; deze man heeft namelijk een aantal belangrijke lessen om te delen. Over hoe dapper te zijn als burger, schrijver, vader en consument. Luister je mee?

The Braveheart Club

The Braveheart Club is een podcast van Happinez en angst-onderzoeker Roanne van Voorst, waarin we in gesprek gaan met moedige mensen. Vrije denkers. Mensen die tegen de stroom in durven te gaan, en die daarvoor kleine en grote angsten overwonnen. Mensen die soms bang waren, maar besloten dat iets anders, belangrijker was.

Beluister hier de andere afleveringen van The Braveheart Club.

Meer weten over Jonathan Safran Foer?