Terug naar overzicht

The Braveheart Club #21: Marjolijn van Heemstra

The Braveheart Club #21: Marjolijn van Heemstra The Braveheart Club #21: Marjolijn van Heemstra The Braveheart Club #21: Marjolijn van Heemstra

In deze nieuwe podcast-aflevering van The Braveheart Club gaat Roanne van Voorst in gesprek met Marjolijn van Heemstra.

Marjolijn van Heemstra is afgestudeerd in godsdienstwetenschappen en is tegenwoordig schrijfster, theatermaker, dichter en onderzoeker naar vaak ongemakkelijke onderwerpen. Zoals naar een familielid, die geen held bleek te zijn, zoals ze altijd had gedacht, maar een terrorist. Of naar Nederlandse reaguurders, en de boosheid van mensen, soms op haar. Ze is een genuanceerde activist, heeft veel vragen en heel soms een antwoord. En de laatste tijd heeft ze haar droombaan gevonden als correspondent ruimtevaart.

The Braveheart Club

The Braveheart Club is een podcast van Happinez en angst-onderzoeker Roanne van Voorst, waarin we in gesprek gaan met moedige mensen. Vrije denkers. Mensen die tegen de stroom in durven te gaan, en die daarvoor kleine en grote angsten overwonnen. Mensen die soms bang waren, maar besloten dat iets anders, belangrijker was. Meer afleveringen luisteren? Bekijk hier het overzicht.