Terug naar overzicht

The Braveheart Club #23: Danielle Pasma

The Braveheart Club #23: Danielle Pasma The Braveheart Club #23: Danielle Pasma The Braveheart Club #23: Danielle Pasma

Oortjes in, geluid aan? Er staat weer een nieuwe podcast-aflevering van The Braveheart Club voor je klaar. Dit keer gaat host Roanne van Voorst in gesprek met Danielle Pasma.

Daniëlle Pasma is schrijfster van romans, of eigenlijk, reïncarnatieromans. Boeken waarin ze vertelt over vorige levens en haar eigen ervaringen hiermee. Ze schrijft over passie en liefde, schuld en wraak, lust en duisternis maar bovenal over vriendschap sterker dan de dood. In haar boeken neemt ze je mee van het heden naar het verleden en weer terug. Op dit moment werkt ze aan het derde deel van een trilogie (Rood Bloed) en publiceerde eerder de delen Rode Handen en Rode Draden.

Ook deelt Daniele wat het is om Twospirit te zijn. Ze omschrijft het als twee persoonlijkheden, een vrouwelijke (passend bij haar lichaam) en een mannelijke. En ze ís beiden. Ze is een vrouw én ze is een man, met allebei een aparte naam, Jelle en Tas. En met die twee persoonlijkheden bewoont zij één lichaam.

Kortom, een podcast waarin genoeg te bespreken valt. Veel luisterplezier!

The Braveheart Club

The Braveheart Club is een podcast van Happinez en angst-onderzoeker Roanne van Voorst, waarin we in gesprek gaan met moedige mensen. Vrije denkers. Mensen die tegen de stroom in durven te gaan, en die daarvoor kleine en grote angsten overwonnen. Mensen die soms bang waren, maar besloten dat iets anders, belangrijker was. Meer afleveringen luisteren? Bekijk hier het overzicht.