Terug naar overzicht

The Braveheart Club #29: Sadettin Kirmiziyüz

The Braveheart Club #29: Sadettin Kirmiziyüz The Braveheart Club #29: Sadettin Kirmiziyüz The Braveheart Club #29: Sadettin Kirmiziyüz

Er staat weer een nieuwe podcast-aflevering van The Braveheart Club voor je klaar. Dit keer gaat host Roanne van Voorst in gesprek met Sadettin Kirmiziyüz.

Trouble man heet het bedrijf dat Sadettin Kirmiziyüz oprichtte, en van waaruit hij zijn theaterstukken produceert. En dat is hij misschien ook wel een beetje. Sadettin Kirmiziyüz is een acteur en theatermaker die geen ongemak schuwt.

Drugszaken

Als je weleens bij hem in de zaal zat, dan deed je dat waarschijnlijk met een behoorlijk ongemakkelijk gevoel. Begon je te lachen, en schaamde je je daar vervolgens weer voor. Omdat Sadettin je laat voelen waar het schuurt, bijvoorbeeld op het gebied van integratie, migratie, racisme en – in zijn nieuwste voorstelling DOPE: drugs. Want wist jij dat dat een van de grootste en destructieve industrieën ter wereld is? Dat is erg. Maar, geven Sadettin en Roanne aan elkaar toe: drugs kunnen ook leuk zijn, en spannend en helend. Een eerlijk gesprek over ongemakkelijke drugszaken met deze braveheart beluister je hieronder:

The Braveheart Club

The Braveheart Club is een podcast van Happinez en angst-onderzoeker Roanne van Voorst, waarin we in gesprek gaan met moedige mensen. Vrije denkers. Mensen die tegen de stroom in durven te gaan, en die daarvoor kleine en grote angsten overwonnen. Mensen die soms bang waren, maar besloten dat iets anders, belangrijker was. Meer afleveringen luisteren? Bekijk hier het overzicht.