Terug naar overzicht

The Braveheart Club #3: Jimmy Nelson

The Braveheart Club #3: Jimmy Nelson The Braveheart Club #3: Jimmy Nelson The Braveheart Club #3: Jimmy Nelson

Een gesprek met Britse fotograaf en fotojournalist, Jimmy Nelson. Over het overwinnen van obstakels in het leven en zijn reizen naar de uithoeken van de aarde.

Jimmy Nelson is een Britse fotograaf en fotojournalist hij is vooral bekend van zijn boek, before they pass away, waarvoor hij twee en half jaar de wereld over reisde en 35 inheemse stammen fotografeerde. Jimmy en Roanne spreken over de hoogte en dieptepunten van zijn leven. Het misbruik dat hij door moest maken op kostschool, de haaraandoening die hij op zijn zestiende kreeg, waarbij hij van de ene op de andere dag totaal kaal werd, zijn voettocht door Tibet, zijn zwerftochten naar de uithoeken van de aarden- en zijn diepe wens om gezien te worden zoals hij werkelijk is.

The Braveheart Club

Dit is The Braveheart Club, de podcast van Happinez en schrijver en angst-onderzoeker Roanne van Voorst, waarin we in gesprek gaan met moedige mensen. Vrije denkers; mensen die tegen de stroom in durven te gaan, en die daarvoor kleine en grote angsten overwonnen. Mensen die soms bang waren, maar besloten dat iets anders, belangrijker was.

Beluister hier de andere afleveringen van The Braveheart Club

Meer weten over Jimmy Nelson

Wil je meer weten over Jimmy Nelson, bezoek dan zijn website: www.jimmynelson.com