Terug naar overzicht

The Braveheart Club #32: Johan Noorloos

The Braveheart Club #32: Johan Noorloos The Braveheart Club #32: Johan Noorloos The Braveheart Club #32: Johan Noorloos

Er staat weer een nieuwe podcast-aflevering van The Braveheart Club voor je klaar. Dit keer gaat host Roanne van Voorst in gesprek met Johan Noorloos.

Johan Noorloos werd geboren in Harlingen, en volgde op zijn zevenentwintigste zijn eerste yogales. Niet omdat hij perse leniger wilde worden; wel omdat hij geen andere weg meer zag. Hij was ernstig ziek, moe en bang. Inmiddels is hij eigenaar van een grote yogaschool, leidde hij honderden yogadocenten op, schreef hij boeken over zijn pad en maakte er zelfs een theaterstuk over.

Speciale extra gast

Roanne van Voorst had een mooi, emotioneel gesprek met Johan; met als speciale extra gast de hond, die Johan eerst niet in huis durfde te nemen, en die nu het centrale middelpunt was van hun ontmoeting. Beluister de podcast met Johan hieronder:

The Braveheart Club

The Braveheart Club is een podcast van Happinez en angst-onderzoeker Roanne van Voorst, waarin we in gesprek gaan met moedige mensen. Vrije denkers. Mensen die tegen de stroom in durven te gaan, en die daarvoor kleine en grote angsten overwonnen. Mensen die soms bang waren, maar besloten dat iets anders, belangrijker was. Meer afleveringen luisteren? Bekijk hier het overzicht.