Deze redactieleden selecteerden hun favorieten! Deze redactieleden selecteerden hun favorieten! Deze redactieleden selecteerden hun favorieten!

Deze redactieleden selecteerden hun favorieten!

Ornament Hamsa

Voor Simone is het ornament Hamsa haar persoonlijke favoriet. Dat is misschien ook logisch, want ze volgt een opleiding in handleeskunde. Voor nu mag ornament Hamsa in haar kerstboom hangen. ‘Na de kerstboom hang ik hem ergens anders op een mooi plekje’ vertelt Simone.

Ontdek ornament Hamsa en de 7 andere ornamenten in onze webshop.

Kandelaar Sun and Moon

Een flakkerende kaars vertraagt de tijd en zorgt voor een warm en knus gevoel, vooral tijdens de donkere winteravonden. Ook bij teamlead online redactie Megan: ‘de kandelaar Sun and Moon brengt voor mij een vleugje magie in huis’. De marmeren kandelaar, versierd met een zon en maan, herinnert haar eraan dat we langzaam weer naar het licht toe bewegen.

Vilten hanger set Good luck

Deze drie handgemaakte vilten items brengen vreugde in elke dag, of je ze nu bij elkaar hangt of juist één aan je spiegel, de ander voor het raam, en de laatste aan je sleutelbos. Geef het net als eindredacteur Nicole cadeau aan een geliefde: ‘een mooi cadeau voor iemand die je bescherming wenst, daarom ook een leuk kraamcadeautje voor boven de wieg.’

 

 

Kussen Sunbeam

‘Het kussen oogt zo luxe en fleurt mijn bank echt op,’ zegt Reina. Op zoek naar een sierkussen voor in je woon- of slaapkamer? Dit prachtige velvet kussen haalt letterlijk het zonnetje in huis. Dat is precies waarom het de absolute favoriet is van Reina. Met zijn prachtige zonnige motief in een warme terra kleur kan dit kussen zowel in de winter als in de zomer in elk interieur gestyled worden.

Liever een andere kleur kussenhoes? Ontdek deze kussenhoes Sunbeam en de 6 andere varianten.

Kandelaren Grace

Voor een zomermens als Sem zijn deze maanden niet zijn favoriet. Toch weet hij het in zijn huis warm, gezellig en knus te maken met deze betoverende kandelaars. ‘Tijdens deze donkere dagen zorgen ze echt voor een magisch gevoel in huis,’ vertelt Sem. Het ontwerp van deze Grace kandelaars is geïnspireerd op oude parfumflesjes, met een honinggele tint en sierlijke, gouden lijnen.

Ontdek deze, en andere kandelaars in de Happinez webshop.

Ontdek onze redactiefavorieten

Onze eigen redactie deelt graag haar favorieten. Van prachtige kussenhoezen tot sfeervolle kandelaars: bestel op tijd en geef zowel jezelf als anderen een betekenisvol cadeau.