Sunday Session: hoogsensitiviteit

Sunday Session: hoogsensitiviteit Sunday Session: hoogsensitiviteit

In het voorjaar van 2020 organiseert Happinez een Sunday Session rondom het thema hoogsensitiviteit. Wil jij dit niet missen? Schrijf je dan alvast in en krijg als eerste bericht wanneer de tickets beschikbaar zijn.

Krimp je ineen als je op straat loopt en er een loeiende brandweerwagen langs rijdt? Heb je de neiging om je terug te trekken als iemand zijn stem verheft? Raakt je huid geïrriteerd door labeltjes in je kleding? Voel je aan wat anderen voelen? Ben je aan het einde van de dag geregeld overprikkeld? Wil je alles goed doen, niemand teleurstellen, graag de harmonie bewaren? Dikke kans dat je behoort tot de categorie ‘hoogsensitieve mensen’.

De mooie kanten

Gelukkig zitten er ook veel mooie kanten aan hooggevoeligheid: mensen met deze eigenschap zijn vaak opmerkzaam, invoelend en creatief. Ze zien elk detail, hebben aandacht voor het kleine, fijne en kijken verder dan anderen.

Sunday Session: voluit leven met hooggevoeligheid

In het voorjaar van 2020 organiseert Happinez een Sunday Session-lezing over hoogsensitiviteit. In deze unieke lezing krijg je praktische handvatten en inspirerende inzichten, zodat jouw gevoelige kant de ruimte krijgt om op te bloeien.

Welke onderwerpen kun je verwachten?

  • Je energie bewaren en beschermen
  • Hoe je van je gevoeligheid je kracht maakt
  • Hoogsensitiviteit en relaties
  • Welke valkuilen er zijn en hoe je deze vermijdt
  • En nog veel meer!

De kaartverkoop start binnenkort, wil je op de hoogte blijven? Laat dan hieronder je gegevens achter.