Online training Tantra & Energie - Happinez
Terug naar overzicht

Online training Tantra & Energie

Categorie
Online training Tantra & Energie

De training Tantra & Energie helpt bij het terugkomen in je lichaam, bij het ontdekken wie je in essentie bent. Het leert je luisteren naar je hart.

Door de toegankelijke oefeningen en heldere inzichten kun je een sparkle gaan ervaren die het leven creatiever, leuker en intenser maakt.

Wat leer je?

In 10 online lessen – waarin je luistert, leest en kijkt – leer je wat tantra is en wat je eraan hebt. Door middel van eenvoudige opdrachten en oefeningen, die je in je eentje kunt doen vanuit huis, maak je een soort reis door je lichaam. Verhalen van ervaringsdeskundigen helpen je daarbij. De training helpt je authenticiteit te ontdekken en met aandacht in je lichaam en bij je emoties te zijn. Aan het eind van de reis voel je je lichter, energieker en levenslustiger.

De training bestaat uit:

  • 10 lessen op een persoonlijk trainingsplatform, die je kunt volgen vanuit de veiligheid van je eigen huis, of je nu man bent of vrouw, samen of single.
  • video’s en animaties met ervaringsdeskundigen
  • audio-oefeningen ingesproken door Tijn Touber
  • werkboek Tantra & Energie
Pauline Bijster

Pauline Bijster (beeld: Pieter Pennings)

Wat heb je eraan?

Dit is de grootste eyeopener volgens Pauline Bijster (samensteller van de online training Tantra & Energie):

“Dat tantra een handvat kan bieden: hoe om te gaan met emoties. En dat die emoties, zoals boosheid, maar ook bijvoorbeeld verlangen, in essentie energie is. Die je kunt gebruiken om de liefde te bedrijven, de ramen te lappen, een boek te schrijven – voor alles eigenlijk.”

Pauline schrijft al jaren voor Happinez Magazine, en heeft een online column over bewust leven.

Heb je een abonnement op Happinez?

Dan krijg je korting op de training. Je betaalt € 69,95 in plaats van € 79,95. Koop hier de training als je abonnee bent. Ben je nog geen abonnee maar lees je Happinez graag? Neem dan nu een abonnement op Happinez. Je kunt dan direct gebruik maken van de abonneekorting op deze training. Bekijk hier alle abonnementsaanbiedingen.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de online training Tantra & Energie? Lees de veelvoorkomende vragen hier. Of neem contact met onze klantenservice op.

Wat krijg je?

  • 10 lessen op een persoonlijk trainingsplatform
  • Video’s en animaties met ervaringsdeskundigen
  • Audio-oefeningen ingesproken door Tijn Touber
  • Werkschrift Tantra & Energie thuisgestuurd

Prijs: € 79,95

Aanmelden

Dit vind je vast ook leuk