Tantra & Energie - School of Happinez
Terug naar overzicht

Training: Tantra & Energie

Categorie
Training: Tantra & Energie

De training Tantra & Energie helpt bij het terugkomen in je lichaam, bij het ontdekken wie je in essentie bent. Het leert je luisteren naar je hart.

Door de toegankelijke oefeningen en heldere inzichten kun je een sparkle gaan ervaren die het leven creatiever, leuker en intenser maakt.

Button training happi at work

Wat leer je?

In 10 online lessen – waarin je luistert, leest en kijkt – leer je wat tantra is en wat je eraan hebt. Door middel van eenvoudige opdrachten en oefeningen, die je in je eentje kunt doen vanuit huis, maak je een soort reis door je lichaam. Verhalen van ervaringsdeskundigen helpen je daarbij. De training helpt je authenticiteit te ontdekken en met aandacht in je lichaam en bij je emoties te zijn. Aan het eind van de reis voel je je lichter, energieker en levenslustiger.

Wat krijg je?

  • 10 lessen op een persoonlijk trainingsplatform, die je kunt volgen vanuit de veiligheid van je eigen huis, of je nu man bent of vrouw, samen of single
  • Video’s en animaties met ervaringsdeskundigen
  • Audio-oefeningen ingesproken door Tijn Touber
  • Werkschrift Tantra & Energie thuisgestuurd

Wanneer?

Start de training wanneer het jou uitkomt. De training duurt 10 lessen.

Prijs: 79,95

Button training happi at work

Pauline Bijster over Tantra & Energie

Pauline schrijft al jaren voor Happinez Magazine, en heeft een online column over bewust leven.
Volgens Pauline,  samensteller van deze online training Tantra & Energie, is dit de grootste eyeopener: “Dat tantra een handvat kan bieden: hoe om te gaan met emoties. En dat die emoties, zoals boosheid, maar ook bijvoorbeeld verlangen, in essentie energie is. Die je kunt gebruiken om de liefde te bedrijven, de ramen te lappen, een boek te schrijven – voor alles eigenlijk.”

Heb je een abonnement op Happinez?

Dan krijg je korting op de training. Je betaalt € 69,95 in plaats van € 79,95. Koop hier de training als je abonnee bent. Ben je nog geen abonnee maar lees je Happinez graag? Neem dan nu een abonnement op Happinez. Je kunt dan direct gebruik maken van de abonneekorting op deze training. Bekijk hier alle abonnementsaanbiedingen.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de online training Tantra & Energie? Lees de veelvoorkomende vragen hier of neem contact op met onze klantenservice.

Persoonlijke groei en geluk

Duik in de digitale schoolbanken met School of Happinez. Surf voor een overzicht van alle trainingen naar happinez.nl/trainingen.

Aanmelden

Meest populair