Online training Tantra & Energie - Happinez
Terug naar overzicht

Online training Tantra & Energie

Online training Tantra & Energie

Ontdek je sparkle met de Happinez training Tantra & Energie. Tantra leeft – niet alleen zevenduizend jaar geleden, ook vandaag. Het woord gonst rond. Helaas niet altijd op de juiste manier. Reden voor Happinez om daar verandering in te brengen.

Wat leer je?

Zeg tantra en je denkt aan seks. Die twee lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tantra is hot, maar geen seks. Het gaat over gevoel, over lichaamsbewustzijn. Over het vinden van een wonderlijke levensenergie die iedereen in zich heeft.

In 10 online lessen – waarin je luistert, leest en kijkt – leer je wat tantra is en wat je eraan hebt. Door middel van eenvoudige opdrachten en oefeningen, die je in je eentje kunt doen vanuit huis, maak je een soort reis door je lichaam. Verhalen van ervaringsdeskundigen helpen je daarbij. De training helpt je authenticiteit te ontdekken en met aandacht in je lichaam en bij je emoties te zijn. Aan het eind van de reis voel je je lichter, energieker en levenslustiger.

Pauline Bijster

Fotograaf: Pieter Pennings

Drie vragen over tantra aan Pauline Bijster – samensteller van de online training Tantra & Energie

Welke vooroordelen had je over tantra?

“Ongeveer dezelfde als die van iedereen: het gaat over seks, er gebeuren rare dingen binnen die wereld. Na mijn research voor de training van Happinez geloof ik niet meer dat het over seks gaat – mensen die het wel zo uitvoeren, zou ik niet vertrouwen.”

Hoe kwam je met tantra in aanraking?

“Ik las het boek ’Tantra – The hidden mysteries‘ van Pema Gitama. Het gaat over haar ervaringen met tantra in India. Ik raakte geïntrigeerd. Het was een soort spirituele ’Fifty shades of grey‘, maar dan het tegenovergestelde. Wat was dat voor wereld? Toen ik Pema ontmoette, vond ik haar verhaal bijzonder. Ik wilde het van haar wel leren. Het leven, de liefde, dat soort dingen.”

Wat was de grootste eyeopener?

“Dat tantra een handvat kan bieden: hoe om te gaan met emoties. En dat die emoties, zoals boosheid, maar ook bijvoorbeeld verlangen, in essentie energie is. Die je kunt gebruiken om de liefde te bedrijven, de ramen te lappen, een boek te schrijven – voor alles eigenlijk.”

Pauline schrijft al jaren voor Happinez Magazine, en heeft een online column over bewust leven.

Heb je een abonnement op Happinez?

Dan krijg je korting op de training. Je betaalt € 69,95 in plaats van € 79,95. Koop hier de training als je abonnee bent. Ben je nog geen abonnee maar lees je Happinez graag? Neem dan nu een abonnement op Happinez. Je kunt dan direct gebruik maken van de abonneekorting op deze training. Bekijk hier alle abonnementsaanbiedingen.

Online training Tantra & Energie

  • 10 lessen op een persoonlijk trainingsplatform
  • Video’s en animaties met ervaringsdeskundigen
  • Audio-oefeningen ingesproken door Tijn Touber
  • Werkboek Tantra & Energie thuisgestuurd

Prijs: € 79,95

Inschrijven

Dit vind je vast ook leuk