Ben jij een Ram? Dit is je horoscoop

Ben jij een Ram? Dit is je horoscoop Ben jij een Ram? Dit is je horoscoop Ben jij een Ram? Dit is je horoscoop

Voor alle rammen: in april is het belangrijk dat je op je woorden let. En misschien is er wel een andere manier om te bereiken wat je wilt… 

Let op je woorden

Een van de belangrijkste dingen die je in de maand april kunt doen is heel erg goed letten op de bedoeling van je woorden. Met welke intentie zeg je dingen? Streef je naar eerlijkheid voor alles? Besef dan dat niet alles gezegd hoeft te worden. Probeer je de gevoelens te sparen van anderen? Dan mag je soms best wat eerlijker zijn in je uitspraken. Ben je erop uit bewust reacties los te maken bij de mensen waar je om geeft? Wil je hen prikkelen, misschien zelfs boos of jaloers zien? Probeer dan zuiver te blijven in je intenties en puur te spreken vanuit die warme, kinderlijk onschuldige plek in je hart.

Zo bereik je wat je wilt

Dat is de beste manier om te bereiken wat je wilt. Dan zullen anderen blij zijn om het jou naar de zin te maken. En diegene die niet in je leven wil komen? Misschien kun je je van hem of haar afvragen waarom je die zo graag wilt en of diens aanwezigheid wel echt jouw hoogste doel in dit leven dient. Vanuit een vreedzame houding zal je merken dat niet alles in het leven een strijd hoeft te zijn, maar dat al het goede moeiteloos naar jou toekomt.

Ben je geen Ram, maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor april? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld. 

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit is je horoscoop: in april moet je als Tweelingen minder nadenken en meer doen
Dit is je horoscoop: in april moet je als Tweelingen minder nadenken en meer doen