Terug naar overzicht

Dit is je horoscoop: in april moet je als Tweeling minder nadenken en meer doen

Categorie
Fotografie
Tekst: Johanna Blok
Dit is je horoscoop: in april moet je als Tweeling minder nadenken en meer doen

Voor alle Tweelingen: het is in april goed om toe te geven aan je impulsen.

Waar je normaal elke beslissing vooraf laat gaan aan een uitvoerig denkproces, waarin je alle kleuren, gevolgen en opties afweegt, mag je weleens het kleine kind in jezelf loslaten dat zonder nadenken achter de muziek aanrent. En in april wordt je daarin bijgestaan door de sterren.

Vertrouw op je eerste ingeving

Je zult merken dat het dan niet bij ‘flirten’ alleen blijft, maar dat je ook echt een relatie kunt aangaan. Of dat je niet eindeloos in tijdschriften hoeft te bladeren op zoek naar de perfecte jurk, eettafel of vakantie, maar dat de eerste de beste ingeving perfect voor jou is.

Natuurlijk, te veel impulsiviteit kan iemand in problemen brengen. Maar te weinig impulsiviteit maakt dat je nergens toekomt. Een krachtige impuls is vaak niets anders dan je hartsverlangen. En vaak pakt het heel goed uit om daar gehoor aan te geven.

Zet dat slimme brein van je maar even uit

En zelfs als een impulsieve actie verkeerd uitpakt, brengt hij je een waardevolle les, die je niet geleerd zou hebben als je eindeloos de situatie was blijven bestuderen. Hoewel je slimme brein een van je sterkste eigenschappen is, haal je het beste uit de maand april als je het wat vaker tot zwijgen brengt.

Ben je geen Tweeling maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor april? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld. 

Door anderen gelezen