Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten

Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten Tweelingen-seizoen: dit kun je verwachten

Van 20 mei tot 20 juni 2024 is het Tweelingen-seizoen. Tweelingen is het meest nieuwsgierige, communicatieve en veranderlijke teken van de twaalf sterrenbeelden. Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen zijn onvoorspelbaar, verrassend en zijn het liefst met tien dingen tegelijk bezig. Ze hebben altijd stimulatie, interactie en circulatie nodig en daar pikken we met zijn allen – ongeacht je horoscoop – een graantje van mee deze maand. 

Tweelingen-seizoen

Het Tweelingen-seizoen gaat in 2024 van start op 20 mei om 15:00 uur. Op dat moment verplaatst de zon zich naar het teken Tweelingen en dat heeft invloed op ons allemaal. Verwacht een maand vol mentale actie. Je hoofd draait overuren, maar dat hoeft niet altijd vervelend te zijn. Het kan er juist ook voor zorgen dat je de beste ideeën krijgt, inspirerende, nieuwe mensen ontmoet en je jouw leven zodoende een hele nieuwe kant op duwt.

Maar dat geldt vooral als je de Tweelingen-energie als prettig ervaart. Het kan namelijk ook zo zijn dat je het lastig vindt om met je (over)actieve brein om te gaan. Dit kan je rusteloos maken. Merk je dat je eindeloos aan het overdenken bent en verdwaalt in je eigen gedachten? Ook dat typeert het Tweelingen-seizoen. Hoe je er dan toch het beste van maakt? We delen een paar tips:

  • Ga erop uit! Tweelingen hebben behoefte aan mentale stimulatie. Dit is dé maand om iets voor het eerst te doen!
  • Begin met een nieuwe hobby. Tweelingen zijn niet echt van het niksen. Ze zijn dol op nieuwe ervaringen en moeten deze ook actief opzoeken om zich op hun best te voelen.
  • Verbind met anderen. Tweelingen zijn de sociale vlinders van de dierenriem. Ze kunnen met iedereen een gesprek aanknopen, of ze nu dezelfde interesses hebben of niet. Dit is de ideale maand om je horizon te verbreden en in gesprek te gaan met mensen die heel anders in elkaar zitten dan jij.
  • Start geen grote, langdurige projecten. Tweelingen zijn ontzettend nieuwsgierig. Daardoor vinden ze een nieuw project maar al te spannend. Zodra blijkt dat dat project maanden gaat duren, raken ze hun interesse kwijt. Dit is niet het moment om jezelf tot het uiterste te pushen of om de puntjes op de i te zetten. Daarvoor zijn Tweelingen echt iets te snel afgeleid.
Over auteur
Bente de Bruin is journalist, auteur, astrologie-expert en Schorpioen. Vanuit een overtuiging dat niet iedereen met hetzelfde sterrenbeeld ook dezelfde persoonlijkheid zou hebben, is ze gaan onderzoeken hoe astrologie nu écht werkt. Een grote passie was geboren. Ondertussen heeft ze er haar missie van gemaakt om astrologie toegankelijk te maken voor een grote doelgroep en deze leer over te brengen zoals deze echt is: interessant, leerzaam en vooral heel erg leuk.

Meer lezen over astrologie?

Dit kristal past bij jouw sterrenbeeld.

Volgend artikel
Mercurius, de planeet van communicatie, heeft deze invloed op jou
Mercurius, de planeet van communicatie, heeft deze invloed op jou