Terug naar overzicht

In april begint Kreeft aan een nieuwe fase in de liefde

Categorie
Fotografie
Tekst: Johanna Blok
In april begint Kreeft aan een nieuwe fase in de liefde

April geeft jou de opdracht om niet langer weg te lopen voor je schaduwzijde.

Misschien schaam je je soms, omdat je gevoelens niet alleen maar lief, onschuldig en aardig zijn, maar besef dat dit voor ons allemaal geldt. Engelen bestaan niet, althans niet in menselijke gedaante. En hoe harder je probeert om er een te zijn, hoe meer je van jezelf onderdrukt. En hoe meer frustratie je voelt als anderen hun menselijke zwakheden laten zien.

Je kunt zelfs gevangen raken in zwart-wit denken, terwijl het zwart en het wit, het yin en het yang in ons allemaal aanwezig is. Door allebei aandacht te geven, door je duistere emoties bloot te stellen aan het daglicht, word je een completer mens.

Dompel je onder in je emoties – ook in de liefde

Elk gevoel mag er zijn. Hoewel niet elke emotie prettig is, is er geen enkel gevaar in het toelaten ervan. Jaloezie voelen, maakt je geen jaloers mens, woede voelen, maakt je geen slecht mens. Alle emoties zijn tijdelijk en je kunt je deze maand zonder angst onderdompelen in het complete palet.

Dat brengt je uiteindelijk vreugde en ontspanning. Misschien zelfs een nieuwe fase in je liefdesrelatie, omdat je milder en zachter bent naar de ander toe.

Ben je geen Kreeft maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor april? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor Ram, Stier en Tweelingen.

Door anderen gelezen