Maandhoroscoop: dit is wat de planeten voor Leeuw voorspellen

Fotografie Tekst: Johanna Blok
Maandhoroscoop: dit is wat de planeten voor Leeuw voorspellen Maandhoroscoop: dit is wat de planeten voor Leeuw voorspellen Maandhoroscoop: dit is wat de planeten voor Leeuw voorspellen

Deze maand geeft de natuur je nieuwe ideeën.

De natuur is de leermeester van de kunst (natura artis magistra). Breng dat in april in de praktijk door er zo vaak mogelijk op uit te gaan en buiten je inspiratie te zoeken, langs slingerende dijkjes, door prilgroene bossen en in winderige duinen. De vogels, de bloesem en de prachtige zonsondergangen hebben een boodschap voor je.

Maak je op voor nieuwe inzichten

Zelfs als je niet actief bent in een of andere kunstvorm, zal je merken hoe royaal de natuur is in het uitdelen van de mooiste inspiratie. Elke voettocht zet jou aan tot nieuwe inzichten of ideeën. Verwonder je als een kind over het gemak waarmee de wijsheid tot jou komt en houd die niet voor jezelf, maar deel haar met anderen.

Zo kom je in contact met je diepste kern

Als je doorgeeft wat je zonder tegenprestatie mocht ontvangen, merk je dat de bron onuitputtelijk is. En dat brengt jou als Leeuw in contact met je diepste kern: het creërende principe, dat voortkomt uit de puurste levenslust. Zie hoe de verbinding tot stand komt tussen natuur en cultuur en merk hoe jij de schakel bent in het geheel.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

Bedrijf je een klassieke vorm van kunst, neem dan je schildersezel, schetsboek, gitaar of camera mee op je queeste naar de gulden snede.

Ben je geen Leeuw maar ben je wél benieuwd wat er voor jou in de sterren staat voor april? Stay tuned: vanaf vandaag delen we elke dag de horoscoop van een ander sterrenbeeld.

Lees hier de horoscoop voor RamStierTweelingen en Kreeft.

Volgend artikel
Voel je je onrustig door de volle maan? Zo vind je je kalmte terug
Voel je je onrustig door de volle maan? Zo vind je je kalmte terug