Rond het verleden in 2020 goed af, sterke Boogschutter

Rond het verleden in 2020 goed af, sterke Boogschutter Rond het verleden in 2020 goed af, sterke Boogschutter Rond het verleden in 2020 goed af, sterke Boogschutter

Je gaat groeien, bloeien en ruimte creëren in het nieuwe jaar, Boogschutter. Je zult er hard voor moeten werken, maar het resultaat mag er zijn!

Jij bent een natuurlijke leider in 2020

Je persoonlijke planeet Jupiter bevindt zich in de Oudejaarsnacht ingeklemd tussen de vreugdevolle Zon en de communicatieve Mercurius, samen met de Zuidelijke Maansknoop op een rij in het teken Steenbok. Dat betekent dat je van deze planeten een cadeau krijgt om er een prachtig jaar van te maken. Je kunt veel bereiken, simpelweg met de gave van het woord. De dingen die je zegt hebben impact op je omgeving en dat sluit precies aan bij wat je wilt. Bovendien helpt de Zon je om persoonlijke macht en charisma uit te stralen waardoor anderen jou vertrouwen als leider of leraar. Ook dat past goed in een periode waarin je voor jezelf nieuwe ambities probeert vorm te geven. 

Grijp deze opdracht met beide handen vast

De Zuidelijke Maansknoop geeft je wel de opdracht om het verleden goed af te ronden. Als er losse eindjes zijn, kom je daar niet mee weg. Die zal je eerst moeten afhechten. Maar dan is de weg vrij om te bereiken wat je wilt. Misschien gaat dat niet zo snel als je hoopt, misschien moet je harder werken dan je prettig vindt maar met geduld en vertrouwen kom je in 2020 verder dan je op dit moment denkt. 

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.

Meer lezen over je sterrenbeeld, Boogschutter?

Volgend artikel
Deze innerlijke strijd ga je winnen in 2020, Steenbok
Deze innerlijke strijd ga je winnen in 2020, Steenbok