De acht fases van de maan – volgens Moonology

De acht fases van de maan – volgens Moonology De acht fases van de maan – volgens Moonology De acht fases van de maan – volgens Moonology

De acht magische fases van de maan, uitgelegd volgens de manifestatie methode Moonology van astrologe Yasmin Boland.

De nieuwe-maanfase

Plant de zaden van je toekomstdromen en zet je intentie neer. Mediteer op je dromen van een tot drie-en-een-halve dag na de afnemende-maanfase na het laatste kwartier.

Sleutelwoorden: een schone lei, potentie, dromen.

De jonge maansikkel (wassende maan)

Dit is de tijd dat je je dromen de gelegenheid geeft te bloeien en te gedijen. Nu ben je nog niet in staat te zien wat je gaat manifesteren. Blijf denken aan wat je wilt, van drie-en-een-halve tot zeven dagen na nieuwemaan.

Sleutelwoorden: moed, vooruitgang, geloof.

De eerste-kwartierfase

Het is belangrijk op dit moment de tijd te nemen om je wensen opnieuw te voelen, en te visualiseren. Dit is ook de tijd dat zich een crisis of een probleem voor kan doen. Laat je niet afleiden en houd vast aan je droom van zeven tot tien-en-een-halve dag na nieuwemaan.

Sleutelwoorden: uitdaging, vertrouwen, betrokkenheid.

De wassende-maanfase (Gibbous maan)

Blijf koers houden en geef niet op. Laat je ego of angst je plannen niet bederven.
Van tien-en-een halve tot vijftien dagen na nieuwemaan.

Sleutelwoorden: aanpakken, verbeteren, aanpassen.

De volle-maanfase

Dit is de alles-of-niets-fase. Als een van onze wensen op het punt staat zich te manifesteren, dan is het nu. Het kan ook zijn dat je een sterke aanwijzing krijgt dat je op de goede weg bent. Sommige wensen vergen tijd. Van vijftien tot achttien-en-een-halve dag na nieuwemaan.

Sleutelwoorden: resultaat, vergeving, dankbaarheid.

De afnemende-maanfase

A-d-e-m… Als de dingen toen minder goed voor jou zijn verlopen, wat dan nu? Ontspan. Je zult merken dat hoe meer je in overeenstemming werkt met de maanfasen, des te gemakkelijker het leven verloopt. Van drie-en-een-halve tot zeven dagen na vollemaan.

Sleutelwoorden: cyclus, ontspanning, aanvaarding, hergroeperen.

De laatste-kwartierfase

Kijk terug en zie hoever je gekomen bent. Je moet nu beslissen wat je wilt meenemen naar de nieuwe maancyclus die binnenkort begint, en wat je wilt achterlaten. Van zeven tot tien-en-een-halve dag na vollemaan.

Sleutelwoorden: herwaardering, evenwicht, vertrouwen.

De laatste-kwartierfase

De maancyclus loopt ten einde en het is tijd om dingen los te laten. Een van de beste manieren om met deze fase om te gaan is het zingen van de Sankriet woorden [Om Namo Narayani]. Het betekent: ‘Ik geef mij over aan het goddelijke’. Het goddelijke heeft een plan voor ieder van ons en wij zijn wat het goddelijke heeft gemanifesteerd. Geef je dus nu over en rust uit van tien-en-een-halve dag na vollemaan tot nieuwemaan in voorbereiding van de nieuwe maan.

Sleutelwoorden: genezing, verzachting, overgave.

Maanstanden 2023

Nieuwsgierig naar de maanstanden in 2023, wat de maanstand nu is, wanneer het nieuwe maan of volle maan is? Hier vind je de maanstanden van 2023.

Volgend artikel
Ram? Mei brengt jou spanningen
Ram? Mei brengt jou spanningen