Terug naar overzicht

Dit is je horoscoop: het nieuwe jaar bruist van liefdeslust voor Steenbok

Categorie
Fotografie
Tekst Johanna Blok
Dit is je horoscoop: het nieuwe jaar bruist van liefdeslust voor Steenbok

Durf je in het komende jaar zomaar de blije losbol uit te hangen en je vlinders na te jagen? De Steenbok die zich laat gaan, komt in 2018 voor verrassingen te staan.

 

Steenbok
23 december t/m 20 januari

Heart

Sprankelend

Als Uranus in de zomer verhuist naar het teken Stier, merk jij dat vooral aan je levens- en liefdeslust. Die krijgt een vrolijke impuls. Je merkt aan alles dat je toe bent aan sprankelend nieuw gezelschap. En de kosmos doet er alles aan om je te helpen nieuwe mensen te ontmoeten. De focus komt niet zozeer te liggen op het bouwen van een stabiele toekomst met één partner, maar meer op het volgen van je hart, het najagen van je passies, zonder al te veel gehecht te zijn aan de uitkomst. Omdat je natuurlijk toch een wat conventionele Steenbok blijft, kan dat wat innerlijke wrijving geven. Mag en kun jij jezelf dit toestaan? Zomaar de blije losbol uithangen, je vlinders achterna gaan? Je kunt natuurlijk eens onderzoeken wat er gebeurt als je probeert om die behoefte te onderdrukken. Je zult merken dat hij dan alleen maar sterker en groter wordt.

Meer ruimte

Laat je jezelf gaan, dan blijken er helemaal geen vervelende consequenties te zijn. Je geniet gewoon van een beetje ondeugend flirten of van een spannend gesprek en er is niemand die je ter verantwoording roept. Ook schuldgevoelens blijken nergens voor nodig. En als je een vaste relatie hebt, dan zou het zomaar kunnen dat die opbloeit door jouw positieve energie. Je zult ontdekken dat er meer ruimte en vrijheid is in je relatie dan je altijd hebt gedacht. De planeet Uranus kan zich bij jou in 2018 ook manifesteren als een (eventueel spontane) ontwaking van de kundalini-energie. Kortom, verrassingen alom.

Meer weten? In Happinez Magazine lees je wat de planeten voor Steenbok betekenen op het gebied van body & soul

Geen Steenbok? Geen nood: 12 dagen lang vind je elke dag een ander sterrenbeeld – dus ook die van jou. 

Door anderen gelezen