Terug naar overzicht

Maagd: er ligt een kosmische verrassing voor je klaar

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Maagd: er ligt een kosmische verrassing voor je klaar

Het zou mooi zijn als jij in februari de kans grijpt om een cursus te volgen of een studie op te pakken. Er ligt namelijk ergens een kosmisch verrassingsstudiepakket voor je klaar. Hoe dat uitpakt? Dat lees je in jouw horoscoop, Maagd.

Misschien is het een stapel boeken, misschien attendeert een goede vriend je op een unieke mogelijkheid voor een workshop. Als jij de moeite neemt om het pakket te openen gaat er een wereld voor je open. Je kunt denkbeelden ontwikkelen die voor jou een ware revolutie betekenen, die jouw visie op het leven compleet kantelen.

Open je voor een nieuwe wijsheid

Er kan een spirituele component meespelen, het kan ook zijn dat je te maken krijgt met andere culturen en de wijsheid die zij bij zich dragen. Het bijzondere schuilt hem in de manier waarop jij je openstelt voor deze visie of wijsheid.

En vervolgens kan het zijn dat je ook de drang voelt om het verhaal door te geven aan anderen. En ook daar zou je dan weer een unieke manier voor kunnen bedenken waarin jij je kwaliteit kwijt kunt. Dus je geeft op zijn minst een originele presentatie of lezing. Anderen zullen er diep van onder de indruk zijn omdat je een universele waarheid benoemt waardoor ze echt worden geraakt.

Meer lezen, Maagd?

Door anderen gelezen