Terug naar overzicht

Weegschaal? Uranus geeft je deze maand experimentele ervaringen

Categorie
Weegschaal? Uranus geeft je deze maand experimentele ervaringen

Met Uranus in de zone van verdieping en life changing events geeft februari je de mogelijkheid om anderen te helpen met je unieke en verrassende psychologische inzichten. Dit is de horoscoop van Weegschaal.

Je helpt iemand om beter te begrijpen waarom hij of zij tegen bepaalde problemen aanloopt en dat betekent meteen dat de band tussen jullie zich gaat verdiepen. De kunst is om niet te veranderen in diegene haar of zijn privépsycholoog. De kunst is ook om je inzichten vrijblijvend te geven, dus zonder er verwachtingen aan te koppelen. Als je wilt dat die ander verandert in de richting die jou het beste lijkt, dan kan diegene of te afhankelijk worden, of in opstand komen en geen van beide zal de relatie goed doen.

Dus deel je bijzondere inzichten, maar blijf verder gewoon jezelf. Dan komt er een moment dat diegene je een enorme bos bloemen stuurt of op een andere manier laat merken hoe dankbaar hij of zij is, dat jij een en al aandacht was op een bepalend moment in zijn of haar leven. Verder kun je ook openstaan voor experimentele ervaringen op seksueel gebied. Je bent vrij van elk oordeel en nieuwsgierig. Toch is het belangrijk is dat je goed naar je gevoel blijft luisteren.

Meer lezen, Weegschaal?

Door anderen gelezen