Terug naar overzicht

Waterman, in februari kent jouw creativiteit geen grenzen

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Waterman, in februari kent jouw creativiteit geen grenzen

Uranus, je eigen planeet notabene, laat zijn licht schijnen in de zone van huis en haard. Dat geeft je inspiratie om een spraakmakende verbouwing of interieurverandering door te voeren.

Uitspattingen

Je gaat er met volle kracht in en je borrelt van de ideeën. Felle kleuren, bizarre vormen, kunst in huis, geen interieurstunt gaat je te ver. Besef wel dat ‘spraakmakend’ ook kan betekenen dat anderen er niet blij mee zijn. Gaat het concreet om een verbouwing die het woongenot van je buren raakt, vraag dan eerst om hun toestemming, voordat je de sloophamer pakt.

Verbinder

Verder kun jij je in de familie opstellen als de verbinder, diegene die anderen tot elkaar brengt. Dat doe je op je eigen vrolijke en originele manier. En dat werkt, vooral als er onderhuids ongenoegen speelt. Je fungeert als diegene die deze gevoelens bespreekbaar maakt. Je helpt je gezins- of familieleden om meer begrip op te brengen voor elkaar. Daardoor ontstaat een sterker ‘wij’-gevoel. Iets dat jouzelf ook een goed gevoel bezorgd. Maar misschien moeten er wel eerst wat heilige huisjes omver. En ook dat gaat je goed af; jij komt ermee weg omdat je intenties zo positief zijn.

Meer lezen,Waterman?

Door anderen gelezen