Waterman, dit is je maandhoroscoop voor maart

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor maart Waterman, dit is je maandhoroscoop voor maart Waterman, dit is je maandhoroscoop voor maart

Met Juno in Waterman ben je de lieveling van dit kleine planeetje.

Hij komt om je leven te kruiden met liefde en passie. Dat kun je goed gebruiken want het hele jaar is Saturnus jou de baas en dan gaat het over serieuze en saaie zaken, over werk, geld of verantwoordelijkheid. Maart biedt je een escape in de vorm van een romance of de opleving van een oude liefde. Het is wel de bedoeling dat jij je openstelt, anders blijft het bij mooie dromen en fantasie. Maar als jij besluit de poort van het heiligste der heiligen te openen, krijg je daar geen spijt van.

Je zou kunnen ontdekken dat je al veel te lang en te veel de hartstocht hebt opgekropt. Dan kan er een ontlading volgen waarbij de kundalini-energie wordt aangesproken. Waarbij je de controle verliest. Een totale bevrijding van alle gevoelens die opgesloten zijn geraakt. Als Juno contact maakt met Saturnus volgt een moment waarop de extase afneemt. Dat kan wat leeg voelen, maar er is geen reden om verdrietig te zijn, what goes up, must come down. Je zult ontdekken dat er genoeg moois is om vast te houden en mee te nemen de zomer in.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen, dit is je maandhoroscoop voor maart
Vissen, dit is je maandhoroscoop voor maart