Vissen, dit is je maandhoroscoop voor maart

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor maart Vissen, dit is je maandhoroscoop voor maart Vissen, dit is je maandhoroscoop voor maart

Juno doet een beroep op jouw spirituele kwaliteit.

Dat betekent dat je samen met een partner of geliefde een nieuwe dimensie van seksualiteit kunt verkennen. Dat zou je zelf kunnen opzoeken via een cursus, maar het kan ook spontaan ontstaan. Je zou je zelfs kunnen ontpoppen als de gids en begeleider van je partner.

Je krijgt de kans om ervaringen op te doen die jouw seksualiteit meer diepte en voldoening geven. Terwijl er ook een element is van vrijheid, luchtigheid. Misschien heb je dit niet eerder meegemaakt. Misschien lag dat aan je partner. Misschien ben je er nu zelf pas klaar voor. Maar het brengt je bij gevoelens die enerzijds vertrouwd zijn, alsof je ze kent van heel lang geleden. Anderzijds zijn ze nieuw, alsof je ze voor het eerst ervaart. Misschien zou je er het liefst helemaal in verdwijnen. Maar dat is uiteraard niet te bedoeling, want Saturnus staat te wachten om de grens aan te geven. Het is niet de bedoeling dat intimiteit verandert in een drug waar we steeds meer van nodig hebben. Het is de bedoeling dat het de verbinding met de ander bekrachtigt, zonder dat we verslaafd raken. Het is jouw opdracht daarin de balans te vinden.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
De bijzondere planeetstanden van maart 2022
De bijzondere planeetstanden van maart 2022