De bijzondere planeetstanden van maart 2022

De bijzondere planeetstanden van maart 2022 De bijzondere planeetstanden van maart 2022 De bijzondere planeetstanden van maart 2022

Benieuwd wat de planeten deze maand in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok tekende de bijzondere planeetstanden voor 2022 uit. Lees verder en ontdek wat je in maart van de planeten mag verwachten.

Juno en Chiron in liefde

De maand begint met een aangenaam aspect tussen twee magische planeten, Juno (in Waterman) en Chiron in Ram. Het zette in op 20 februari en is actief tot en met 8 maart. Chiron is de planeet van pijn die geheeld wil worden, maar ook de planeet van liefde, van de Assepoester in ons die wakker wordt gekust door een mooie en rijke prins. Juno is de planeet van het charisma en de erotiek. Als beiden zich verbinden is het alsof er goudstof wordt uitgestort en hoor je ineens overal om je heen verhalen van mensen die verliefd zijn geworden op elkaar.

Mocht je trouwplannen hebben, zoek dan een datum waarin Chiron zich verbindt met Juno. Dat helpt enorm om er een mooie dag en een mooi leven samen van te maken. En word je een dezer dagen moeder van een Juno-Chiron baby, dan zou het zomaar kunnen dat die opgroeit tot een onweerstaanbare man of vrouw.

Mars en Uranus zoeken de spanning op

Tussen 18 en 28 maart botst de heftige en impulsieve planeet Mars (in Waterman) met de rebelse planeet Uranus (in Stier). Donder en bliksem versterken elkaar en zorgen voor onweer; misschien zelfs letterlijk. Het enige dat je zeker weet is dat alles elk moment kan veranderen. Er is onrust en instabiliteit als deze twee energieke planeten elkaar dwarszitten. Dat kun je merken door wat er om je heen gebeurt, maar ook innerlijk is het moeilijk om te ontspannen en even tot jezelf te komen. Voortdurend is er afleiding, ‘iets’ aan de hand, iets waarop je moet anticiperen. Het kan zo af en toe gekmakend zijn. Wat helpt is de stekker trekken uit alles wat is verbonden met elektriciteit en/of internet. Simpel gezegd: telefoon, computer en televisie uit. Misschien kun je zelfs de lampen uitdoen en een kaars aansteken. Vooral voor de HSP-types onder ons is dat de beste manier om deze tien ‘woeste’ dagen door te komen.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook


Benieuwd naar alle bijzondere planeetstanden van 2022?

Je vindt hier een overzicht van alle bijzondere planeetstanden van 2022.

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Nieuwe maan: durf jij je intuïtie te volgen?
Nieuwe maan: durf jij je intuïtie te volgen?