Nieuwe maan: durf jij je intuïtie te volgen?

Nieuwe maan: durf jij je intuïtie te volgen? Nieuwe maan: durf jij je intuïtie te volgen? Nieuwe maan: durf jij je intuïtie te volgen?

Op woensdagavond 2 maart schuift de nieuwe maan om 18.34 uur naar het gevoelige en spirituele waterteken Vissen. Een mooi moment om te zaaien, nieuwe ideeën te laten ontstaan én om schoon schip te maken, de lente is immers in aantocht! 

Nieuwe maan in Vissen

Vissen zijn echte (dag)dromers, en leven vooral vanuit gevoel. Voordat we de bloemetjes buiten gaan zetten in het voorjaar, is het dus tijd om naar binnen te keren en verbinding te maken met je kern. Handel zoals een Vissen het zou doen en sluit jezelf rustig even af van de omgeving, zodat je kunt voelen wat jij nodig hebt en waar je naartoe wilt.

Een Vissen neemt de tijd om op te laden, dus neem ook die tijd tijdens de nieuwe maan. Zet je telefoon uit, leg de to-do lijst even weg en wees in het moment waarbij je jezelf mag overladen met me-time.

Angsten loslaten

Een typische Vissen is spiritueel, vaart op gevoel en op zijn sterke intuïtie. Het zijn gevoelige wezens, hebben geduld en begrip voor de wereld om hen heen en zijn echte creatievelingen. Daarnaast zijn het echte dagdromers. De nieuwe maan nodigt je daarom uit om te (dag)dromen over je toekomst. Waar wil je naartoe? Wat mag je loslaten? Probeer te ontdekken hoever je nog van je droomtoekomst afstaat en laat je angsten los. Vissen helpt je open te staan om te ontvangen, vertrouwen te hebben én intuïtief te weten wat goed voelt.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

De planeet Jupiter

De nieuwe maan in Vissen wordt vergezeld door de planeet Jupiter. Een sterke explosieve planeet die ruimte biedt voor vernieuwing. Daarnaast is het je ‘oude’ leermeester die je de weg wijst, houvast geeft en je laat stralen.


Meer lezen over de maan?

Met dit maanritueel nodig je nieuwe dingen uit in je leven.

Volgend artikel
Zo gebruik je de kracht van de nieuwe maan
Zo gebruik je de kracht van de nieuwe maan