Met dit nieuwe maan ritueel nodig je nieuwe dingen uit in je leven

Met dit nieuwe maan ritueel nodig je nieuwe dingen uit in je leven Met dit nieuwe maan ritueel nodig je nieuwe dingen uit in je leven Met dit nieuwe maan ritueel nodig je nieuwe dingen uit in je leven

Een mooi moment voor een legging is de nieuwe maan, hét moment om nieuwe dingen uit te nodigen in je leven.

Als je een legging doet voor jezelf, zet dan een object in het midden dat jou symboliseert. Dit kan een bloem of kristal zijn, maar ook een ring die je graag draagt.

Nieuwe maan ritueel

Dit heb je nodig: objecten die je dierbaar zijn of die je in de natuur verzameld hebt

Kies steeds iets wat voor jou een bepaalde symboliek heeft en leg het intuïtief neer waar het goed voelt ten opzichte van jou. Als een steen je moeder symboliseert, waar zou hij dan moeten liggen en op wat voor afstand? Zo ga je door met alle elementen in je leven die aandacht vragen of waar je dankbaarheid voor wilt tonen. Je kunt eventueel eindigen door een kring van bloemen, tabak of thee rond de legging te strooien. Ook er een zegening over blazen is een simpel en krachtig gebaar van heling.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen
  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal
  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen
  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Als je een kleine legging voor een specifieke, moeilijke situatie maakt, kun je ook elke dag even terugkeren en voelen of alles nog goed ligt. Zit er al beweging in? Is er meer afstand of juist toenadering nodig? Gebruik je creativiteit en intuïtie.

Als de legging zijn werk heeft gedaan kun je een opruimritueel doen door een mooi lied te zingen terwijl je de symbolen bedankt en eventuele natuurgiften teruggeeft aan de aarde.

Meer lezen over astrologie?

Met welk sterrenbeeld match jij in de liefde? Doe de test.

Volgend artikel
10x wat leven in samenwerking met de maan je oplevert
10x wat leven in samenwerking met de maan je oplevert