Terug naar overzicht

Met welk sterrenbeeld match jij in de liefde? Doe de test

Categorie
Tekst
Fabienne Peters
Met welk sterrenbeeld match jij in de liefde? Doe de test

Je sterrenbeeld onthult veel over je karakter en de manier waarop jij in een liefdesrelatie en in vriendschappen staat. Met welke tekens uit de dierenriem vorm jij een perfect love match

Tekens in de liefde

Astrologie is archetypisch en alleen je zonneteken zegt zeker niet alles over jou. Er zijn zoveel andere aspecten in een horoscoop (en het hele leven) die jouw karakter bepalen. En toch herken je ze altijd in relaties; de sterrenbeelden. Luister maar naar de verhalen om je heen. Weegschalen die heel graag willen binden, maar ook vrij willen zijn en daardoor constant in tweestrijd verkeren. Kreeften die behoefte hebben om hun emoties voluit te ervaren en daarvoor respect en vertrouwen van hun partner verlangen, anders gaan ze op slot. De Maagden die niet over één nacht ijs gaan en soms eeuwig op zoek lijken te blijven. Niemand is gelijk en juist daarom is het zo interessant om je eigen archetypes onder de loep te nemen en na te gaan of je jezelf herkent.

Ontdek welk zonneteken bij jouw sterrenbeeld past, en profiteer van €10,- korting op onze nieuwste online training Astrologie en je sterrenbeeld.

Wat wil jij in de liefde?

In de test gaat het niet alleen om de eigenschappen die bij jouw teken horen, maar vooral om wat jij zelf uit een relatie wilt halen. Vind je het belangrijk dat de relatie je uitdaagt of juist dat je partner rust en harmonie biedt? Natuurlijk komen beide aspecten in een relatie naar voren, maar bedenk eens bij jezelf wat jij het allerbelangrijkst vindt.

Diepe persoonlijke ontwikkeling

Schrik niet als het sterrenbeeld van jouw partner niet uit de test komt, maar kijk of je je herkent in de chemie die omschreven wordt. Weten wat je beroert in een relatie is essentieel om samen te ontwikkelen. Je kunt het hebben van veel strijd zien als een probleem óf als een uitdaging. Wat gebeurt er tussen ons? Waarom triggeren we elkaar zo vaak? Wat laat ik niet van mezelf zien? Liefdesrelaties zijn de beste scholen voor diepe persoonlijke ontwikkeling, dus het is leuk om dat proces bewust te ervaren.


 

Door anderen gelezen