Met welk sterrenbeeld match jij in de liefde? Doe de test

Met welk sterrenbeeld match jij in de liefde? Doe de test Met welk sterrenbeeld match jij in de liefde? Doe de test Met welk sterrenbeeld match jij in de liefde? Doe de test

Je sterrenbeeld onthult veel over je karakter en de manier waarop jij in een liefdesrelatie en in vriendschappen staat. Met welke tekens uit de dierenriem vorm jij een perfect love match?

Tekens in de liefde

Astrologie is archetypisch en alleen je zonneteken zegt zeker niet alles over jou. Er zijn zoveel andere aspecten in een horoscoop (en het hele leven) die jouw karakter bepalen. En toch herken je ze altijd in relaties; de sterrenbeelden. Luister maar naar de verhalen om je heen. Weegschalen die heel graag willen binden en daarom soms hun eigen principes aan de kant zetten, Kreeften die behoefte hebben om hun emoties voluit te ervaren en daarvoor respect en vertrouwen van hun partner verlangen, anders gaan ze op slot. Maagden die zo kritisch zijn op zichzelf én op een potentiële partner, dat het even kan duren tot die er daadwerkelijk komt, en soms eeuwig op zoek lijken te blijven.

Lees ook: Dit vertelt jouw Venusteken over je liefdesleven

Wat wil jij in de liefde?

In de test gaat het niet alleen om de eigenschappen die bij jouw teken horen, maar vooral om wat jij zelf uit een relatie wilt halen. Vind je het belangrijk dat de relatie je uitdaagt of juist dat je partner rust en harmonie biedt? Natuurlijk komen beide aspecten in een relatie naar voren, maar bedenk eens bij jezelf wat jij het allerbelangrijkst vindt.

Online training Tantra & seksuele energie

  • Voel je lichter, vrijer én levenslustiger
  • Meer uit je hoofd zijn en meer in contact met je lichaam
  • Meer dan 5.925 trainees gingen je voor

Diepe persoonlijke ontwikkeling

Schrik niet als het sterrenbeeld van je eventuele partner niet uit de test komt, maar kijk of je je herkent in de chemie die omschreven wordt. Weten wat je beroert in een relatie is essentieel om samen te ontwikkelen. Je kunt het hebben van veel strijd zien als een probleem óf als een uitdaging. Wat gebeurt er tussen ons? Waarom triggeren we elkaar zo vaak? Wat laat ik niet van mezelf zien? Liefdesrelaties zijn de beste leerscholen voor diepe persoonlijke ontwikkeling, dus het is leuk om dat proces bewust te ervaren.


Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.
Volgend artikel
Ken jij deze astrologische stromingen al?
Ken jij deze astrologische stromingen al?