Voor jou: gratis proefles Tantra, op zoek naar de essentie

Voor jou: gratis proefles Tantra, op zoek naar de essentie Voor jou: gratis proefles Tantra, op zoek naar de essentie Voor jou: gratis proefles Tantra, op zoek naar de essentie

Wil je je energieker, sensueler en levenslustiger voelen? Tantra kan je hierbij helpen. En dat gaat niet – zoals veel mensen denken – alleen maar over seks. Het gaat over gevoel en lichaamsbewustzijn. Je komt terug in je lichaam, ontdekt wie je in essentie bent en leert luisteren naar je hart. 

Tantra staat in essentie voor de verbinding tussen lichaam en geest. Raken die twee uit verbinding, dan is een futloos gevoel het gevolg. Herkenbaar? Door tantra te beoefenen, vergroot je je lichaamsbewustzijn en activeer je je seksuele energie. Waarom die seksuele energie zo belangrijk is? Seks is onze aardse drijfkracht. En nee, niet alleen in bed. Door je seksuele energie te omarmen, wordt je krachtiger en energieker. Je zorgt dat lichaam en geest in verbinding blijven en dat houdt je gezond en vitaal. Tantra gaat dus niet in de eerste plaats om seks, maar om de bewustwording van je eigen lichaamsenergie. Het is een meditatievorm die ervoor zorgt dat jij je steviger en prettiger in je lijf voelt.

Nu, hier en in je lijf

Met simpele oefeningen ontwikkel je lichaamsbewustzijn. Je kunt ze thuis doen, alleen of samen. Als je ze beheerst, kun je ze overal doen. Dan ben je je bewust van je ademhaling, voel je de lucht langs je neusvleugels, de vloer onder je voeten, de tinteling in je onderbuik. Tantra helpt je met je hele ziel en zaligheid in het hier en nu te zijn. Er zijn in het leven zoveel momenten waarop dingen aan je voorbij gaan; door meer met je lijf bezig te zijn, krijg je daar bewustzijn op en kun je het veranderen.


Cadeautje: gratis proefles

In deze gratis proefles Tantra ontdek je de essentie van tantra, met o.a. een audio-oefening.

Vul hieronder je gegevens in om toegang te krijgen tot jouw gratis proefles.

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.
Volgend artikel
Hoe de liefde van een dier je kan troosten en opvrolijken
Hoe de liefde van een dier je kan troosten en opvrolijken