Terug naar overzicht

Lieve Vissen, in februari is communicatie wél jouw kracht

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Lieve Vissen, in februari is communicatie wél jouw kracht

Uranus prikkelt je om je kwaliteiten te laten schitteren op een gebied waar je normaal juist wat moeite mee hebt: communicatie. Vooral als het om woorden gaat, kun je aardig verstrikt raken in wat anderen bedoelen en in je eigen woorden als je anderen iets duidelijk probeert te maken.

Non-verbaal

In non-verbale communicatie ben je echter een ster! Dus misschien is dat een thema waar je in februari iets mee kunt doen. Misschien kun je anderen helpen om ze te laten zien wat ze met hun lichaam zeggen en uitstralen. Als geen ander signaleer jij de ware emoties achter het verhaal en kun jij dubbele bedoelingen doorprikken.

Feiten en fabels

Misschien kun je hier ook iets mee doen in social media, waar waarheid en onwaarheid door elkaar lopen, waar gesprekken al snel uit de hand lopen. Je kunt een rol spelen als peace maker door anderen te wijzen op de betrekkelijkheid of kortzichtigheid van hun meningen. Ook kun je anderen helpen om hun mening beter te funderen. Op feiten in plaats van de waan van het internet. Kortom, februari heeft een prachtige taak voor je. En als die je goed afgaat, betekent het dat je definitief meer zelfvertrouwen hebt als het aankomt op communicatie.

Meer lezen, Vissen?

Door anderen gelezen