De volle super maan in Maagd, kijk je angsten aan

De volle super maan in Maagd, kijk je angsten aan De volle super maan in Maagd, kijk je angsten aan De volle super maan in Maagd, kijk je angsten aan

Op 19 februari (2019) staat de volle super maan rond vijf uur ‘s middag in het teken Maagd. Een maan die je helpt je angsten aan te kijken en dichterbij je dromen te komen.

Bij een super maan staat de maan dichter bij de aarde, waardoor we haar groter en feller zien schijnen en haar energie sterker voelen. De super maan in Maagd staat voor de eindeloze mogelijkheden die we dit jaar mogen verwezenlijken, voor alles wat we willen creëren.

De volle maan in maagd helpt je je potentieel te verwezenlijken en je dromen waar te maken. Ze opent je hart en geest voor het onbekende en verbreedt je horizon.

Levensveranderende wijsheid

Sinds de totale maansverduistering in januari is er veel veranderd in je leven. Je bent dingen vanuit een ander perspectief gaan bekijken en je overtuigingen hebben een omslag gemaakt of een extra dimensie gekregen.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Ervaringen, gebeurtenissen en situaties die je beschouwde als vervelend ben je meer en meer gaan zien als spirituele levenslessen. Of als mogelijkheden om alle kanten van je aardse bestaan te mogen ervaren: de highs en de lows. Je beschouwt ze als kansen om levensveranderende wijsheid en kennis op te doen.

En juist die nieuwe kennis, dat nieuwe perspectief, tilt je naar een nieuw niveau. Het helpt je om verder te kijken dan je eigen ik en toegang te krijgen tot je innerlijk weten.

Ontbloot

Het licht van deze volle maan is zo sterk dat je het gevoel hebt dat ze dwars door je heen schijnt. Je hebt geen andere keus dan je hart en geest te openen. Je voelt je ontbloot, maar ook bevrijd. Want door dit licht krijg jij zelf óók de kans om te onderzoeken wat er in je speelt.

Je krijgt te zien wat je los wilt laten, zowel op lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau. Volle maan is sowieso al de tijd van loslaten, maar het teken Maagd moedigt je aan om terugkerende gedachten en oneindig overanalyseren een halt toe te roepen. Het is tijd om zorgen, eindeloze overpeinzingen en angst voor de toekomst los te laten.

Daag je angsten uit

Deze maan confronteert je met angsten of overtuigingen die je tegen houden. Die angsten die diep verstopt liggen in de hoekjes van je hart en van je geest.

Ook angst is een onderdeel van je aardse bestaan. Angst beschermt je in gevaarlijke situaties. Maar wanneer de angst onrealistisch is en je tegenhoudt je dromen te verwezenlijken, dan mag je deze angst loslaten. Vraag jezelf af: maak ik keuzes vanuit angst of vanuit mijn dromen?

Doordat deze volle maan het licht op je angsten schijnt wordt je je meer en meer bewust van wat jou tegenhoudt. En dat bewustzijn alleen is vaak al genoeg om je belemmerende overtuigingen los te laten.

Je angsten zijn er niet om genegeerd te worden, maar om uitgedaagd te worden. Stijg boven ze uit, want daar ben jij sterk en krachtig genoeg voor met deze maan aan je zijde. En dan zie je dat alles wat je altijd wilde, net voorbij die angsten ligt. Je dromen, klaar om verwezenlijkt te worden.

Meer lezen?

  • Dit is jouw maankalender voor februari
  • Zo kun je je kristallen reinigen en opladen bij volle maan
  • Astrologiefanaat? Ontdek je Keltische boomhoroscoop
Volgend artikel
Ram, in maart begin je een nieuwe levensfase
Ram, in maart begin je een nieuwe levensfase