Dit is jouw maankalender voor februari

Dit is jouw maankalender voor februari Dit is jouw maankalender voor februari Dit is jouw maankalender voor februari

Als je leeft op het ritme van de maan leer je je eigen cyclus beter kennen. Perioden van rust worden afgewisseld door perioden van creatie en manifestatie. Door met de stroom mee te gaan en de magie van de maan voor je te laten werken, wordt het makkelijker om veranderingen te realiseren, projecten succesvol te voltooien en tijd vrij te maken voor innerlijke rust en persoonlijke groei.

In haar boek ‘Leven met de maan’ beschrijft Happinez Festival spreker Yasmin Boland de kracht van iedere maanfase. Wij geven je een inkijkje in haar kennis en delen de fasen van februari, zodat je je meteen op de magie van de maan kunt gaan afstemmen.

Nieuwe maan (4 februari 2019, om 22:04:53)

Yasmin beschrijft de nieuwe maan als het moment om zaden te planten voor je toekomstdromen. Het is een rustige tijd, maar wel de tijd waarop je het eerste stapje zet richting het manifesteren van je dromen.

Tijdens nieuwe maan raak je geïnspireerd over hoe je je leven vorm wilt geven. Je beslist welke ideeën je werkelijkheid wilt maken en denkt in mogelijkheden. Yasmin adviseert om je te focussen op de dingen die je in je leven wilt uitnodigen en niet aan alles wat je niet wilt. Focus dus niet te veel op angsten of tegenvallers die je momenteel in je leven ervaart. In plaats daarvan richt je je aandacht op je dromen en dankbaarheid voor de kleine dagelijkse dingen.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Activiteit: schrijf je wensen op, visualiseer je dromen of maak een vision board.

Mantra: ik ben gezegend.

Eerste kwartier (12 februari 2019, om 23:26:34)

Het eerste kwartier is de tijd om vol voor je dromen te gaan. Om keuzes te maken die in overeenstemming zijn met je wensen en om actie te ondernemen. Dit is de tijd waarop je je kunt afvragen of de dromen waar je nu voor gaat, nog wel echt je dromen zijn. Is dat niet het geval? Laat je doelen dan los en kijk hoe je van richting kunt veranderen. Ben je wel zeker van je droom? Vestig dan al je aandacht op het verwezenlijken ervan.

Wees niet verrast als je rond deze tijd te maken krijgt met een crisis of probleem, met een obstakel dat jou ervan weerhoudt je dromen achterna te gaan. Laat je niet uit het veld slaan. Het is een test van het universum of jij wel echt honderd procent zeker bent van je dromen. Laat zien waar je voor kiest.

Activiteit: zet concrete stappen richting je dromen.

Mantra: ik weet dat ik het kan.

Volle maan (19 februari 2019, om 16:53:58)

Volle maan is de alles-of-niets-fase. Je droom staat op het punt zich te manifesteren of je krijgt een duidelijke aanwijzing dat je op de goede weg bent. Wees blij met wat je hebt en wat zich gaat manifesteren. Toon zelfs als dingen mislukken je dankbaarheid voor de les die je hebt mogen leren en de nieuwe wijsheid die je hebt opgedaan.

Daarnaast voelen veel mensen zich opgewonden en energiek rond de volle maan. Het is het moment om jezelf te bevrijden van alles wat je niet meer in je leven wilt. Oude dromen die je zonder passie achterna jaagt, relaties die je een leeg gevoel geven en spullen die je niet langer een blij maken.

Activitiet: ruim op en creëer de energetische ruimte voor je dromen om zich te manifesteren.

Mantra: ik laat los en creëer ruimte voor mijn dromen.

Laatste kwartier (26 februari 2019, 12:29:41)

De heftige energie van de volle maan is voorbij en het is tijd om je te heroriënteren. Wat heeft zich gemanifesteerd? Welke lessen heb je geleerd? En hoe ga je die inzetten in de volgende maancyclus. Dit is de tijd van integratie en bezinking. Kijk hoe ver je al gekomen bent en geef jezelf een schouderklopje.

Activiteit: reflecteer op de afgelopen weken.

Mantra: ik ontvang de manifestaties en lessen die ik heb mogen leren met open armen.

Yasmin op het Happinez Festival

Op het Happinez Festival in mei wordt je geïnspireerd door astrologe Yasmin Boland van het populaire moonology.com. Ze deelt hoe je je kunt verbinden met de maan en de kosmos en laat je de magie van de maan persoonlijk ervaren met prachtige rituelen en oefeningen voor elke maanfase.

Yasmin: Door met de maan te werken, bevrijd je de innerlijke kracht waarmee je geboren bent om je leven te manifesteren. Probeer het maar!

Volgend artikel
Hoe kom jij naar het Happinez festival?
Hoe kom jij naar het Happinez festival?