HSP Kids HSP Kids
Voor ouders met een (hoog)sensitief kind | Schep rust in een wereld vol prikkels

HSP Kids

Heb je een kind dat snel overprikkeld raakt, bang is aangelegd en soms zelfs al last heeft van stress? Dan zou je kind hoogsensitief kunnen zijn. In deze training leer je alles over hoogsensitiviteit bij kinderen en krijg je fijne tips hoe je jouw (hoog)sensitieve kind liefdevol kunt begeleiden in een wereld vol prikkels. Pre-order deze training als eerste én ontvang toegang zodra je kunt starten vanaf eind december.
Eénmalig
69,95
59,95
Bestel nu Pre-order

Wat deze training jou brengt:

Je krijgt meer inzicht in hoogsensitiviteit, waarbij er ook nog onderscheid wordt gemaakt in verschillende types. Met deze achtergrond kun je je hoogsensitieve kind beter begrijpen en bepaald gedrag verklaren. Daarnaast ontvang je van experts op het gebied van hoogsensitiviteit waardevolle tips om je hoogsensitieve kind te begeleiden, en ontdek je dat hoogsensitiviteit een gave is en ook veel voordelen heeft.

Wat deze training jou brengt:
Met begeleiding van experts in hooggevoeligheid bij kinderen

Wat krijg je hiervoor?

 • Je leert alles over hoogsensitiviteit bij kinderen
 • Beschermengeltje Moonglow - om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te gaan
 • Hoogsensitiviteit: op school, in het gezin, tijdens sport en vriendschap
 • Waardevolle tips van experts in hooggevoeligheid
 • Test: is mijn kind hoogsensitief? (van expert Elaine Aron)
 • HSS: hooggevoelig én een sterke wil
 • Als je als ouder(s) ook hooggevoelig bent
 • Spiritualiteit en HSP
Om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te gaan

Cadeau: beschermengeltje Moonglow

Bij jouw inschrijving ontvang je dit handgemaakt vilten beschermengeltje Moonglow thuisbezorgd. Hij staat symbool voor de maan, die verlichting geeft in de duisternis. Fijn om bij je te hebben in het donker of als je een spannend avontuur tegemoet gaat. Deze engel kan je ook herinneren aan je eigen kracht en moedigt je aan om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te gaan.

 

Cadeau: beschermengeltje Moonglow
Het levenswerk van Elaine Aron

Onderzoek naar hooggevoeligheid

Hoogsensitiviteit betekent letterlijk dat je extra gevoelig bent voor prikkels. Meer dan gemiddeld dringen geluiden, geuren, details en gevoelens tot je bewustzijn door en je bent er langer zoet mee. Een mooie eigenschap, maar niet altijd makkelijk. Gelukkig is er inmiddels veel onderzoek naar gedaan. Zo was het de Amerikaanse Elaine Aron die in 1997 als eerste de term Highly Sensitive Person (HSP) begon te gebruikte en er haar levenswerk van maakte om deze eigenschap te bestuderen. Ze ontdekte het bij vijftien tot twintig procent van de mensen. Bij volwassenen net zoveel als bij kinderen, jongens net zoveel als bij meisjes.

Onderzoek naar hooggevoeligheid

Hoogsensitiviteit is een gave

Elaine Aron en met haar vele deskundigen op dit vlak, vinden het van groot belang om hoogsensitiviteit niet weg te zetten als iets negatiefs. Het is geen ziekte of stoornis, maar een persoonlijkheidskenmerk. Mensen, kinderen met deze eigenschap zijn vaak opmerkzaam, invoelend en creatief. Ze zien elk detail en kijken ver­ der dan andere kinderen. Aron: “Het zeer gevoelige individu merkt niet alleen gevaren of problemen op die anderen over het hoofd zien, maar ook kansen en oplossingen.” Ze hebben ook een diep innerlijk leven: schoonheid en muziek kan hen enorm raken. Het effect van positieve beelden op de stemming is bijvoorbeeld bij hoogsensitieve mensen groter.

Hoogsensitiviteit is een gave

Hoe volg je deze training?

Deze training kun je geheel op eigen tempo en in je eigen tijd volgen. Heb je de training besteld? Dan kun je via jouw persoonlijke profiel op Happinez.nl op ieder gewenst moment met je training starten of verder gaan. Je kunt de lessen op zowel mobiele telefoon als computer bekijken.

Hoe volg je deze training?

Jouw gids in spiritualiteit en geluk

 • Award winnende trainingen, bekroond met een Mercur (2019)
 • Meer dan 21.500 enthousiaste deelnemers
 • Dynamische, gemakkelijk te volgen trainingen door de combinatie van video, audiofragmenten en tekst
 • Inzicht in jezelf met dé experts in spiritualiteit, geluk en astrologie
 • Voor iedereen die bezig is met persoonlijke groei, verdieping en het manifesteren van zijn dromen
 • Veilige en vertrouwde online leeromgevingen

FAQ

Wanneer kan ik beginnen met deze training?

Deze training is naar verwachting te volgen vanaf eind december.  Wel kun je nu alvast deze training bestellen met een pre-order. Tussentijds houden we je op de hoogte en krijg je een seintje zodra de training op jouw profielpagina te zien is.

 • Schaf de training aan via onderstaande button
 • Hierna kun je de training vinden op je persoonlijk profiel op Happinez.nl
 • Je kunt de training op ieder moment starten of voortzetten

Ja, dat kan! Stuur ons een mail (happinez.service@weekbladpers.nl) en onze collega’s van de klantenservice maken je bestelling in orde.