Hoe kom jij naar het Happinez festival?

Hoe kom jij naar het Happinez festival? Hoe kom jij naar het Happinez festival? Hoe kom jij naar het Happinez festival?

Deel een stukje liefde en geluk met de planeet; jouw magische reis naar het Happinez festival begint het moment dat je de deur uitstapt. En door met groen vervoer naar het Happinez Festival te komen maak je niet alleen jezelf, maar ook het milieu ‘happi’. We helpen je alvast op weg.

Je kunt natuurlijk de auto pakken en gewoon de navigatie programmeren op Taets Zaandam. Maar stap eens uit je comfortzone en in de trein. Zo begin je het Happinez festival geheel in thema: met liefde, geluk en innerlijke rust. Voor jou én voor de planeet.

Trein

Je gedachten mogen alvast op nul, terwijl je uit het raam staart dagdromend over alle yoga-sessies die je gaat bijwonen. Of doe tijdens het reizen een mindfulness oefening en kom alvast tot rust. Ook een aanrader voor wie alleen komt, want er is altijd wel iemand in voor een praatje. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Co2 uitstoot: die is namelijk minimaal.

Zo kom je met de trein naar het Happinez festival:

  • Via de NS website koop je een kaartje naar station Zaandam, of zorg dat je OV-kaart is opgeladen
  • Stap op Amsterdam Centraal over op de sprinter richting Uitgeest of de intercity richting Den Helder
  • Stap uit in Zaandam
  • Hier vind je speciaal festivalvervoer waarmee je binnen 10 minuten op het Happinez Festival staat
  • Of reis met de bus vanaf Zaandam. Bussen 65 en 67 rijden richting het festivalterrein. Stap uit bij de Pieter Ghijsenlaan, vanaf deze halte is het nog 8 minuten lopen. Of pak buurtbus 456, deze rijdt rechtstreeks naar Hemkade. Ook in de (buurt)bus betaal je gewoon met je OV-kaart.

Fiets

Voor de sportievelingen onder ons: ook met de fiets is het festivalterrein gemakkelijk te bereiken (vindt het milieu ook fijn):

  • Pak in Amsterdam de veerboot Hempontplein
  • Vanaf de Hemkade is het nog 1 minuut fietsen naar het festival

Auto

Natuurlijk kun je ook gewoon prima met de auto naar het Happinez Festival. Dit is niet zo fijn voor het milieu, maar we begrijpen dat het niet voor iedereen mogelijk is om met het openbaar vervoer te komen. Mocht je dus toch met de auto willen (of moeten) komen, dan kun je een parkeerticket aanschaffen. De kosten bedragen € 13.38,- Een parkeerticket is geldig voor een hele dag. Wanneer je op de zaterdag ook deel wilt nemen aan het avondprogramma, hoef je maar één parkeerticket voor de zaterdag aan te schaffen.

Nog geen kaarten voor het Happinez festival? Bestel dan snel je tickets en verzeker jezelf van een plekje op dit magische festival. Ben jij erbij? Zet jezelf dan op ‘aanwezig’ in de Facebook eventpagina en mis geen enkele update.

Meer lezen over het Happinez festival?

Volgend artikel
Festivalvoorpret: ontdek de Healing Gardens
Festivalvoorpret: ontdek de Healing Gardens