Festivalvoorpret: ontdek de Healing Gardens

Festivalvoorpret: ontdek de Healing Gardens Festivalvoorpret: ontdek de Healing Gardens Festivalvoorpret: ontdek de Healing Gardens

Het programma van het Happinez Festival mag dan bomvol inspirerende én internationale sprekers zitten, ook buiten alle lezingen om is er – naast amusement – nog van alles te beleven. Zo ook in de Healing Gardens!

De Healing Gardens is een oase van rust waar je kunt deelnemen aan yogalessen, soundbath healings, readings, massages, meditaties en nog veel meer. Wat dacht je van een Reiki-sessie of een aura-reading? Een kleine greep uit het programmaboekje:

Laad je innerlijke batterij op

Overwerkt, overprikkeld of voel je een disbalans in je lichaam qua energie? Kom liggen op de massagetafel (note: kleding mag je aanhouden) en geniet van de veertig minuten durende ‘Relax and Recharge’ sessie van Denise Harskamp en Michael Currie. Het brengt je lichaam met al haar energielagen in balans en geeft je zelfhelende kracht een flinke oppepper.

Schuif aan bij een medium

Aan het wandelen door de Healing Gardens? Schuif aan bij medium Noor. Open, eerlijk en vrolijk licht zij tijdens een mini-reading van twintig minuten toe wat jij volgens spirituele raadgevers en het universum nodig hebt. Ook krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen over dingen die jou bezighouden en schijnt ze met behulp van magische wegwijzer kaarten een lichtje op thema’s die op dit moment in jouw leven spelen.

Beleef de kracht van Reiki

Emeline Vogelzang, Reiki-healer en oprichtster van Collective Minds, laat je vertrouwen op je eigen kracht door je in contact te brengen met jouw innerlijke bron van wijsheid. Reiki betekent ‘universele levensenergie’ en is van oorsprong een Japanse geneeswijze. De energie wordt via de handen doorgegeven en geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Het versterkt je intuïtie en brengt je dichter bij jezelf. De essentiële oliën die Emeline gebruikt helpen om blokkades op te ruimen en in een diepere staat van ontspanning te komen.

Aura onder de loep

Als een verfrissende plens water in het gezicht, helpt Zaripha van Soulwork Studio je herinneren aan wie je in essentie bent. Wat zijn jouw kwaliteiten, talenten, patronen en hoe kun je stappen zetten naar transformatie of leren om meer in je kracht te komen staan? Je ontdekt het met een aura-reading. Alles wat je zoekt zit namelijk al in jou.

Opgeruimd staat netjes

Ook van de partij is GoudLokaal, waar je terecht kunt voor een zogeheten Bars sessie. Bars zijn 32 punten op je hoofd die staan voor vreugde, verdriet, creativiteit, geld, controle en nog veel meer. In elk punt sla je onbewust gedachten, oordelen, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen op. Dit kan voor blokkades zorgen en dat je functioneert vanuit een bepaalde gewoonte. Tijdens een Bars sessie worden deze 32 punten aangeraakt om vastgeroeste gedachten en gevoelens weg te laten stromen.

Leven vanuit de essentie

Volledig gelukkig zijn. Kun je daarin wat hulp gebruiken? ZoMa Opleidingen helpt je met liefde verder op jouw spirituele pad en leert je leven zonder oordelen en vrij van belemmeringen. Zelfliefde en verbinding staan hierin centraal. Ontdek het aanbod van ZoMa op het festival én nog belangrijker: ervaar het zelf.

Join the tribe

Natuurlijk is er naast de Healing Gardens nog véél meer te doen en te beleven! Heb je nog geen kaartje in the pocket? Bestel dan vlug jouw ticket(s) voor het Happinez Festival.

Meer lezen?

Volgend artikel
The Ceremony: dansen onder de sterren op het Happinez Festival
The Ceremony: dansen onder de sterren op het Happinez Festival