Zo vind je in 2019 innerlijke rust

Fotografie Janneke Nooij
Zo vind je in 2019 innerlijke rust Zo vind je in 2019 innerlijke rust Zo vind je in 2019 innerlijke rust

Bij het woord ‘festival’ denk je aan fijn samenzijn, leuke muziek, zon en een gezellige sfeer. Maar misschien ook aan drukte, prikkels, veel geluiden en massa’s mensen. Zeker voor sensitieve personen kan dit wel eens lastig zijn en lijkt een festival niet echt een plek om tot jezelf te komen. Behalve op het Happinez Festival!

Dit jaar staat het Happinez festival onder andere in het teken van innerlijke rust. Je vindt er een oase van wellness, kalmte en aandacht en je wordt uitgenodigd om naar binnen te keren. Momenten van inspanning worden afgewisseld met momenten van rust, zodat je intens kunt genieten van de magische muziek, de inspirerende workshops en authentieke verbinding met anderen.

Naar binnen keren

Eén van de manieren om meer verbinding met jezelf en anderen te krijgen is door middel van meditatie en mindfulness. Hierdoor leer je je gedachten aanschouwen zonder meegesleept te worden door je emoties en sensaties. Bovendien is de rustgevende Healing Gardens van het Happinez Festival een speciale plek voor verstilling. Met yin-yogasessies, begeleide meditaties, sound-healing en klankschaalconcerten word je hier uitgenodigd om naar binnen te keren.

Kom uit je hoofd

Dieper in contact komen met jezelf kun je ook bereiken door middel van yoga. Door je fysiek te verbinden met je lichaam en de verschillende houdingen aan te nemen, bouw je flexibiliteit op. Je creëert letterlijk meer ruimte in je lichaam en de energie gaat beter stromen. De sfeervolle kerk op de locatie van het Happinez Festival wordt voor het gelegenheid omgetoverd tot yoga shala, waar je kunt deelnemen aan verschillende actieve vormen van yoga.

Daag je geest uit met het Happinez Puzzelboek

  • 160 pagina’s met spirituele quizzen, zen-makende beeldpuzzels en inspirerende inzichten

  • In samenwerking met Denksport, dé expert op puzzelgebied

Tijd voor jou

De ultieme manier om mentaal en fysiek tot rust te komen, is jezelf te laten verwennen met een massage. Je voelt direct dat de energie in je lijf weer gaat stromen en de spanning verdwijnt. Op het Happinez Festival zijn er verschillende wellness-plekken, waar je tot rust kunt komen, los van de waan van de dag en de drukte van het festival. Gun jezelf een moment van rust en ervaar de weldaad van een massage.

Innerlijke groei

De inspirerende lezingen op het Happinez Festival geven je nieuwe inzichten. Door bij jezelf stil te staan, kom je tot rust en ga je voelen wat goed voor jou is. En kun je hier naar gaan handelen. Na een dag op het Happinez Festival vertrouw je (nog) meer op je intuïtie en ben je verbonden met je innerlijke stem terwijl je helder in het hier en nu bent.

Join the tribe

Wil jij er ook bij zijn? Koop dan vlug je tickets en verzeker jezelf van een plekje op dit magische festival. Ben jij erbij? Zet jezelf dan op ‘aanwezig’ en mis geen enkele update.

Meer lezen over het Happinez Festival?

Volgend artikel
Dít is de gloednieuwe locatie van het Happinez Festival 2019
Dít is de gloednieuwe locatie van het Happinez Festival 2019