Ga samen naar het Happinez Festival 2019

Ga samen naar het Happinez Festival 2019 Ga samen naar het Happinez Festival 2019 Ga samen naar het Happinez Festival 2019

Een rustige yin-yogasessie met je moeder, dansen onder de sterren met je best friend of samen met je vriend nieuwe dingen leren over de liefde?… Jouw Happinez festival-ervaring wordt nóg magischer als je hem deelt met een ander.

Met onze verbindende workshops en lezingen voel je je op het Happinez festival natuurlijk nooit alleen. Maar met zoveel magie om je heen wil je je ervaring graag delen, met je vriendinnen, je moeder of buurvrouw. Óf met je vriend, want dit jaar hebben we een heuse Mannen-stage. Weet jij al wie je meeneemt?

Yin yoga met je moeder

Yoga klinkt voor velen uitdagend en je moeder ziet het misschien al helemaal niet zitten om een ‘neerwaartse hond’ te maken. Maar dit jaar staat het festival ook in het teken van innerlijke rust, van het cultiveren van onze vrouwelijke yin kant. In de Healing Gardens vinden daarom rustige activiteiten plaats, zoals een zachte yin yoga sessie, begeleide meditaties en een soundbath healing.

Samen leren over de liefde

Op de Circle stage komt een speciale Mannencirkel waar mannen opnieuw kunnen ontdekken wat man-zijn voor hen betekent en de verbinding met hun mannenkracht kunnen herstellen. Als mannen onder elkaar. Op de Love stage leren jullie samen over de liefde en ware intimiteit.

Gezellig naar een lezing

Ook leuk: samen met je collega, buurvrouw of vakantievriendin naar een lezing over de schoonheid en complexiteit van het leven. Daarna gaan jullie samen naar The Gathering waar sfeervol gedekte tafels omringd worden door (vega) foodtrucks, sfeervolle verlichting, een kampvuur en een muziekpodium.

Dansen onder de zon, maan en sterren

Op zaterdagavond dans je met je best vriendinnen onder de sterren, begeleidt door prachtige rituelen en inspirerende muziek. Als in een sprookje uit Duizend-en-een-nacht.

Nóg magischer met het duoticket

Inderdaad, jouw Happinez festival-ervaring wordt nóg magischer als je hem deelt met een ander. Daarom bedachten wij het duoticket: één ticket voor 2 personen (met maar liefst € 15,- korting).

Volgend artikel
Zo vind je in 2019 innerlijke rust
Zo vind je in 2019 innerlijke rust