Dit wordt jouw favoriete pitstop op het Happinez Festival

Dit wordt jouw favoriete pitstop op het Happinez Festival Dit wordt jouw favoriete pitstop op het Happinez Festival Dit wordt jouw favoriete pitstop op het Happinez Festival

Dat festivals een work-out zijn, bewijst de stappenteller op je telefoon. Geen wonder dat een dagje dansen, struinen en shoppen op het Happinez Festival hoogstwaarschijnlijk vraagt om de nodige tussentijdse touch-ups.

Maak van het opfrissen een feest en vis niet naar het spiegeltje in je tas maar klop op de deur van het team van Dr. Hauschka, 100% natuurcosmetica. Te vinden op The Playa op het Happinez Festival in een stand van jewelste! Namelijk een super coole iconische Airstream trailer uit de jaren ’70.

Dr. Hauschka on tour

In deze aluminium stoot op wielen reist Dr. Hauschka met haar team van visagisten en schoonheidsspecialisten deze zomer door heel Europa. De keuze voor het retro voertuig was simpel, want net als het cosmeticamerk dat is opgericht in 1967 kent het tijdloze ontwerp van de Airstream een lange traditie. Daarom werden tijdens de restauratie zelfs de kleinste krassen bewust onaangetast gelaten om zo de geschiedenis en het karakter van de trailer te behouden.

Zie je de trailer ergens schitteren deze zomer? Stap dan vooral binnen om de wereld van Dr. Hauschka Natural Cosmetics te ontdekken. Het is een must voor wie haar badkamerplankje met beautyproducten groener wil maken. De natuurzuivere producten van Dr. Hauschka worden niet op dieren getest en zijn vrij van geur- en kleurstoffen, parabenen, siliconen, parfum, conserveringsmiddelen en meer van zulks. Fijn!

Gratis behandelingen

Tijdens het Happinez Festival kun je in de Dr. Hauschka Airstream trailer terecht voor een gloednieuwe make-up-look en om te genieten van een revitaliserende handmassage die de doorbloeding stimuleert en een rustgevende werking heeft op zowel lichaam als geest. Ook kun je alle natuurlijke producten eerst lekker opsmeren en uittesten, alvorens je besluit het een en ander in te slaan. Oftewel, de perfecte pitstop voor een kleine shop- en pampersessie, om van daaruit weer opgeladen en sprankelend verder te ‘festivallen’.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Dr. Hauschka.

Meer lezen?

Volgend artikel
The Ceremony: dansen onder de sterren op het Happinez Festival
The Ceremony: dansen onder de sterren op het Happinez Festival