The Ceremony: dansen onder de sterren op het Happinez Festival

The Ceremony: dansen onder de sterren op het Happinez Festival The Ceremony: dansen onder de sterren op het Happinez Festival The Ceremony: dansen onder de sterren op het Happinez Festival

Ben je de tijd uit het oog verloren, zoals het een happifestivalganger betaamt? Wie met een entreekaartje voor de zaterdagavond op zak nog vrolijk over het festivalterrein fladdert, wordt tegen zessen opgehaald (waar je ook bent) en uitgenodigd om naar de openingsceremonie bij The Gathering te komen. Dé plek van het Happinez Festival-programma voor de zaterdagavond, The Ceremony, officieel wordt geopend!

De openingsceremonie belooft een bijzondere en mystieke ervaring te worden die plaatsvindt in het hart van het festival. Kun je niet wachten en wil je er al eerder zijn? Met behulp van de plattegrond die je ontvangt bij binnenkomst, vind je eenvoudig je weg naar The Gathering.

Vuurceremonie

En dan nu, zonder veel te verklappen, toch een paar tipjes van de sluier! Allereerst is het goed om te weten dat een kleedje of sjaal geen overbodige luxe is. Om op te zitten (hint) en omdat het ’s avonds kan afkoelen. Alhoewel… dat zal zo’n vaart niet lopen, want met het inluiden van de avond stijgt de temperatuur met een indrukwekkende vuurceremonie. Een prachtig ritueel waarbij ons hart niet alleen wordt verwarmd maar óók wordt geopend (hint). De openingsceremonie wordt begeleidt door Mahara Holistic Lifestyle en zogeheten spaceholders zorgen ervoor dat iedereen z’n plekje vindt, ontspannen zit en klaar is voor de viering.

Startpunt

Sit back, relax en ervaar de verbondenheid, liefde en compassie voor alles en iedereen om je heen. De openingsceremonie is een prachtig punt om vanuit hier de rest van jouw festivalavond met je eigen tribe te ontdekken. Om te gaan dansen onder de sterren, met rituelen en inspirerende muziek van Lex Empress, Mimi Love, Dj Isis & Mozes en nog veel meer. Als in een sprookje uit Duizend-en-een-nacht!

Happinez Festival

Ben jij klaar om de magie van het Happinez Festival: The Now Age op 10, 11 en 12 mei te ervaren, en wil je ook The Ceremony op zaterdagavond 11 mei bijwonen? Investeer in jezelf en bestel nog snel jouw ticket via de festival website.

Meer lezen?

  • Zo uit je je emoties door te dansen
  • Hoe ceremonies je wensen laten uitkomen
  • Ontdek de holistische hotspot Mahara
Volgend artikel
Dit wordt jouw favoriete pitstop op het Happinez Festival
Dit wordt jouw favoriete pitstop op het Happinez Festival