Dít is de gloednieuwe locatie van het Happinez Festival 2019

Dít is de gloednieuwe locatie van het Happinez Festival 2019 Dít is de gloednieuwe locatie van het Happinez Festival 2019 Dít is de gloednieuwe locatie van het Happinez Festival 2019

Van 10 tot en met 12 mei 2019 organiseren we het Happinez Festival 2019, dit keer nóg groter, mooier en magischer dan de voorgaande jaren. En ditmaal ook op een gloednieuwe locatie, namelijk… (tromgeroffel)…  TAETS Amsterdam!

Met rijksmonumenten die schitteren aan het Amsterdamse Noordzeekanaal, is TAETS de perfecte opvolger van Fort Voordorp. Het nieuwe festivalterrein is omringd door een oase van groen en heeft zeeën van ruimte: van historische fabriekshallen tot een ware kathedraal.

Nieuwe energie

Een nieuwe locatie betekent ook een nieuwe energie. Om te zorgen dat deze nieuwe energie helemaal in balans is, hebben we het bedrijf ECOintention gevraagd om TAETS energetisch op te schonen. Net als bij de voorgaande edities gaan zij er op het Happinez festival weer voor zorgen dat het festivalterrein én alle mensen die bij het Festival betrokken zijn je tegemoet stralen met positieve energie.

Ze gebruiken onder andere positieve aandacht, kleuren, muziek, heilige geometrie en mandala’s om de energie weer in balans te brengen. Ben je nieuwsgierig naar hun werkwijze? Bekijk dan dit filmpje.

Extra fijn

TAETS ligt ook nog eens op steenworp afstand van Amsterdam en is daardoor heel goed bereikbaar. Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 25 minuten fietsen naar het Hempontplein. Daar kun je de pont nemen en die brengt je binnen vijf minuutjes (mét fiets) naar de overkant. Ook met het openbaar vervoer en met de auto (vanaf de A10) is TAETS gemakkelijk te bereiken.

Are you ready?

The Now Age is hét thema van het geheel vernieuwde Happinez Festival van 2019. Van 10 t/m 12 mei wordt je klaargestoomd voor deze nieuwe tijdsgeest, waardoor je vol inspiratie, inzichten en ideeën naar huis zult gaan. Je leert meer over het ontwikkelen en inzetten van je innerlijke kracht, maar ook de verbinding met de natuur en het creëren van meer balans door bewuster te leven. Verschillende lezingen, yogasessies, meditaties, healings, readings en andere workshops zullen ervoor zorgen dat je hart wordt geopend, je mind wordt geïnspireerd en je lichaam kan ontspannen.

Wil jij er ook bij zijn? Bestel dan vlug je tickets en verzeker jezelf van een plekje op dit magische festival en profiteer van deze mooie korting! Ben jij erbij? Zet jezelf dan op ‘aanwezig’ en mis geen enkele update.

Meer lezen over het Happinez Festival?

Volgend artikel
Laatste tickets
Laatste tickets