Het Happinez Festival: een tipje van de sluier

Het Happinez Festival: een tipje van de sluier Het Happinez Festival: een tipje van de sluier Het Happinez Festival: een tipje van de sluier

Van 10 tot en met 12 mei 2019 organiseren we weer het Happinez Festival, dit keer groter, mooier en magischer dan voorgaande jaren.

Zo zal het festival plaatsvinden op een gloednieuwe locatie dichtbij Amsterdam. Het TAETS Art & Event Park wordt voor drie dagen lang omgetoverd tot gigantische geluksbubbel, waardoor je vol inspiratie, inzichten en ideeën naar huis zult gaan.

Met de keuze voor deze locatie verwelkomen we meer bezoekers en is ons festival makkelijker te bereiken voor een internationaal publiek. Nieuw dit jaar is het programma op zaterdagavond, waarbij muziek, lekker eten, dans en rituelen meer aandacht krijgen. Ook voorziet het festival in 2019 meer lezingen over bewust ouderschap en krijgen mannen dit jaar meer aandacht met een exclusief man-only programma op de Circle Stage.

Are you ready?

Met deze editie van het festival ontdek je alles over The Now Age, een nieuwe beweging waarbij spiritualiteit, intuïtie en energie centraal staan. Met het rijke programma rondom dit thema leer je over het ontwikkelen en inzetten van je innerlijke kracht. Maar ook de verbinding met de natuur en het creëren van meer balans door bewuster te leven. Verschillende lezingen, yogasessies, meditaties, healings, readings en workshops zullen ervoor zorgen dat je hart wordt geopend, je mind wordt geïnspireerd en je lichaam kan ontspannen.

Healing Gardens

Het festivalprogramma biedt deze editie veel mogelijkheden voor om te ontspannen en naar binnen te keren. In de rustgevende Healing Gardens verwelkomen we bezoekers die willen ontsnappen aan de waan van de dag en de drukte van het festival. Gedurende het gehele festival kan je hier vrijblijvend deelnemen aan diverse yin-yogalessen. Ook is dit de area waar we soundbath healings, readings, massages en begeleide meditaties organiseren. Zeker voor hoogsensitieve personen zal deze plek een oase van rust zijn.

Join the tribe

Wil jij er ook bij zijn? Koop jouw Early Bird tickets voor € 49,-. Je bespaart hiermee € 13,50 op je kaarten. Verzeker jezelf van een plekje op dit magische festival en profiteer van deze mooie korting!

Meer lezen over het Happinez Festival?

Volgend artikel
Een nieuwe tijdgeest is aangebroken: The Now Age. Wat is het?
Een nieuwe tijdgeest is aangebroken: The Now Age. Wat is het?