Ram, in maart begin je een nieuwe levensfase

Ram, in maart begin je een nieuwe levensfase Ram, in maart begin je een nieuwe levensfase Ram, in maart begin je een nieuwe levensfase

Het talent bezat je al Ram, maar in maart kom je erachter hoe je deze talenten volop kan benutten. Met nieuwe moed en vertrouwen ga je het nieuwe seizoen in. En begin je misschien zelfs aan een nieuwe levensfase..

Rijkdom

Mars activeert in maart jouw talenten. Alsof je een grote schatkist opendoet, ontdek je dat je veel meer kunt dan je altijd had gedacht. Een van die talenten leent zich uitstekend voor een businessplan. Een waar je veel geld mee kunt verdienen. Maar het is wel belangrijk dat je de focus houdt op het plezier van het ondernemen en dat je niet te hard achter euro’s aanrent. Het doel heiligt niet de middelen, de weg zelf is heilig! Toch is het goed denkbaar dat je ook financieel een voorspoediger periode tegemoet gaat.

Geluk

Talenten die zich openbaren hebben misschien iets te maken met het puur praktisch dingen maken, met je handen in de klei of in samenwerking met de natuur. Denk aan een moestuin, het maken van landelijke producten. Sappen, jams, wat je maar wilt,  thank God you’re a country girl… En het brengt je ook in contact met mensen die je anders niet zo snel zou ontmoeten, maar van wie je iets kunt leren. Een zekere eenvoud, plezier in kleine dingen, nuchterheid. Je gaat een maand tegemoet vol waardevolle momenten en als je die verzamelt in een klein dagboekje, ben je in april nog gelukkiger dan je nu al bent.

Meer lezen, Ram?

Volgend artikel
Lieve Stier, in maart ben jij sensueler dan ooit
Lieve Stier, in maart ben jij sensueler dan ooit