Terug naar overzicht

Lieve Stier, in maart ben jij sensueler dan ooit

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Lieve Stier, in maart ben jij sensueler dan ooit

De winter komt tot een einde en de lente staat voor de deur. En de lentekriebels zorgen voor een nieuwe stroom levensenergie, die jij goed weet in te zetten.

Liefde voor je lichaam

Vorige maand kun je al gemerkt hebben dat je energieker en fysieker bent dan normaal, die trend zet zich door in maart. Jouw talenten op het lichamelijke vlak willen zich aan de wereld laten zien. Of aan je partner. Mars werkt bij jou in maart namelijk sterk op je sensualiteit. Je voelt je sensueler en wilt dat alle plekjes van je lichaam aan bod komen.

Ook kun je jouw talent voor massage tot ontwikkeling laten komen. Misschien is het leuk om een cursus te volgen op dat gebied. Het aanraken van de ander op een ontspannen manier is niet alleen een daad van liefde en aandacht, het is ook een vorm van healing die jou en de ander op een diep niveau helpt om beter te dealen met emoties.

Kriebels

Maar Mars zal zich voor het grootste deel kenbaar maken in je slaapkamer. Ben je nog single, dan kan de drang om verliefd te worden zo groot zijn, dat je een soort van verliefd wordt op het verliefd zijn. Dat geeft niks. Het is een heerlijk gevoel. Als je maar even wacht met grote stappen, tot je weer met de beentjes op aarde bent.

Meer lezen, Stier?

Door anderen gelezen