Terug naar overzicht

In maart durft Tweelingen op het leven te vertrouwen

Categorie
Tekst
Johanna Blok
In maart durft Tweelingen op het leven te vertrouwen

Je hoeft je liefde voor spiritualiteit niet langer in te houden, je mag het zelfs van de daken schreeuwen. Anderen inspireren brengt je vreugde, en in maart krijg jij de kans om je inzichten naar hartenlust met je omgeving te delen.

Actie en reactie

Het thema spiritualiteit blijft je inspireren. In maart wil je er concreet mee naar buiten. Een manier vinden om anderen in aanraking te brengen met hun eigen spiritualiteit. De heide op of het bos in. Of heerlijk langs de zee slenteren en praten over de dingen waar het echt over gaat in het leven.

Waar het op neerkomt is dat jij je organisatietalent aanwent om anderen bij elkaar te brengen om samen spiritualiteit te beleven. En dat kan zelfs een soort nieuwe missie worden. Al is het natuurlijk helemaal niet erg als het een eenmalig actie is. Elke beweging, elke actie die je onderneemt, lokt weer een volgende beweging, een reactie uit. En zo ontvouwt zich jouw leven, als een lange kralenketting. Alle tussenliggende stapjes zijn nodig om jou daar te brengen waar je nu bent.

Innerlijke vonk

Laat je leiden door die mooie innerlijke vonk die jou op gekke en briljante ideeën brengt. En kijk hoe je van het een in het ander rolt, moeiteloos, gewoon door te vertrouwen op jezelf en op datgene wat het leven voor je in petto heeft. Ach, eigenlijk hoef je dit niet te lezen. Je weet het zelf al.

Meer lezen, Tweelingen?

Door anderen gelezen