Kreeft, deze maand sta jij in vuur en vlam

Kreeft, deze maand sta jij in vuur en vlam Kreeft, deze maand sta jij in vuur en vlam Kreeft, deze maand sta jij in vuur en vlam

Kreeft staat in maart in vuur en vlam. Dat kan, maar hoeft niet het gevolg te zijn van gevoelens van liefde. Je zou het ook lust for life kunnen noemen. 

Spirituele ervaring

Die enorme energie en vreugde, die tintelingen langs je ruggengraat, die gelukzalige momenten…, ze kunnen zelfs uitmonden in een heuse kundalini-ervaring. Daarmee bedoelen yogi’s de spirituele piekervaring die tot stand komt als de kundalini-energie zich vanuit het stuitje een weg baant door je lichaam. Zo’n ervaring kan het begin zijn van een nieuwe weg in je leven, een waarin je meer de focus legt op je spirituele ontwikkeling.

Hoger plan

Verder zou je op het terrein van je werk helemaal in de ban kunnen raken van een nieuw idee of concept, iets waarmee jij jezelf en anderen op een hoger plan kunt brengen. Neem de tijd voor de uitwerking. Het is waarschijnlijk een idee waarbij de devil in the details zit. Als je die goed uitvoert kan het een succes worden en voor jou een zeer bevredigende ervaring. Vraag ook de input van collega’s of vakgenoten om tot de beste uitwerking te komen. Echt, je zult verbaasd zijn hoe een klein idee of initiatief zal uitgroeien tot iets waar je jaren mee verder kunt.

Meer lezen, Kreeft?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Versterk je intuïtie met Mercurius retrograde in maart
Versterk je intuïtie met Mercurius retrograde in maart