Waterman, dit is je maandhoroscoop voor februari

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor februari Waterman, dit is je maandhoroscoop voor februari Waterman, dit is je maandhoroscoop voor februari

Uranus is sowieso al je beste vriend, dus als die een team vormt met gelukplaneet Jupiter kun jij rekenen op een maand waarin je op de eerste rij zit als de cadeautjes worden uitgedeeld.

Je leven krijgt meer glans dan het in tijden heeft gehad. Weg is de winterblues, de coronablues of de midlifecrisis. De verrassingen die deze planeten voor jou hebben, liggen op het gebied van huis, haard en waarde. Dan zou je opeens voor een prikkie een fantastisch droomhuis kunnen vinden, ondanks de overspannen woningmarkt. En je hoeft er niet eens moeite voor te doen.

Gelukkiger plan

Het kan ook wat minder letterlijk uitpakken. Dan gebeurt er iets waardoor jouw gevoel van eigenwaarde een enorme opsteker krijgt, waardoor je je zekerder van jezelf voelt en een nieuw avontuur durft aan te gaan. Het zou ook kunnen dat vrienden je inspireren tot een nieuwe woonvorm. En opeens blijkt dat er voldoende middelen zijn en dat er een manier is. Misschien ben je  op dit moment niet toe aan drastische veranderingen in je leven. Toch kan een gebeurtenis in deze maand de eerste zijn van een grote stap die jouw leven uiteindelijk op een hoger en gelukkiger plan brengt.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen, dit is je maandhoroscoop voor februari
Vissen, dit is je maandhoroscoop voor februari