Vissen, dit is je maandhoroscoop voor februari

Vissen, dit is je maandhoroscoop voor februari Vissen, dit is je maandhoroscoop voor februari Vissen, dit is je maandhoroscoop voor februari

Net als Kreeft en Stier behoor je tot de lievelingen van Uranus en Jupiter deze maand. Dus jij krijgt méér verrassingen dan een ander en ook grotere verrassingen.

Dingen waar je al zolang van droomt en die je misschien al hebt afgeschreven omdat ze onmogelijk leken, kunnen ineens in een sneltreinvaart werkelijkheid worden. Je zult misschien meer dan ééns in je arm moeten knijpen. Gebeurt dit echt? Het is niet alleen maar te danken aan je gelukkige gesternte, het is ook te danken aan jouw niet aflatende vertrouwen in een hogere macht die het beste met jou voorheeft. Dat geeft jou de kracht om door de diepste dalen te gaan.

Nieuwe liefde

What goes up, must come down. Meer het omgekeerde is net zo waar, en het is nu jouw tijd om up te gaan. Een berg te beklimmen die jou verrast met msschien wel het mooiste uitzicht dat je in lange tijd hebt gezien. Daarbij word je gesteund door een vriend of vriendin die zomaar zou kunnen veranderen in een geliefde. En ook dat komt dan volkomen onverwacht uit de lucht vallen. Het leven blijkt een wonderlijke aaneenschakeling van gebeurtenissen en alles houdt verband met elkaar.


Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
De verborgen kracht van astrologie
De verborgen kracht van astrologie