Leeuw, deze maand sta jij in de spotlights

Leeuw, deze maand sta jij in de spotlights Leeuw, deze maand sta jij in de spotlights Leeuw, deze maand sta jij in de spotlights

Februari is een maand van verandering en van op onderzoek uitgaan – ook voor Leeuw. Je kunt deze maand een verandering tot stand brengen, misschien zelfs voor de wereld. 

Leeuwen staan graag in de spotlights. En zelfs de zeldzame Leeuwin die daarvoor te verlegen is, droomt er heimelijk van dat zij het podium beklimt en dat anderen bewonderend naar haar kijken. Februari brengt je de mogelijkheid om die positie op te eisen in relatie tot je werk. Door op een originele manier op te treden of door een ander standpunt in te nemen dan anderen, vestig je de aandacht op jezelf en dan volgt een of andere vorm van erkenning.

Iets betekenen

Misschien brengt het je niet meteen meer geld of zekerheid, maar de ervaring geeft je waarschijnlijk veel voldoening. Je kunt trots zijn op jezelf en dat is een goed gevoel. Verder kun je ook iets bereiken door gebruik te maken van je grote netwerk. Je zou een sneeuwbal aan het rollen kunnen brengen, eentje die zelfs een grote of kleine verandering in de wereld tot stand kan brengen. Het zou iets politieks kunnen zijn, maar er zijn ook andere manieren waarop jij de wereld tot een betere plek kunt maken. Als er één maand is waarin je iets kunt betekenen voor het grotere geheel dan is het wel februari.

Meer lezen, Leeuw?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd: er ligt een kosmische verrassing voor je klaar
Maagd: er ligt een kosmische verrassing voor je klaar