Terug naar overzicht

Steenbok, in februari vind jij de sleutel naar eeuwige jeugd

Categorie
Tekst
Johanna Blok
Steenbok, in februari vind jij de sleutel naar eeuwige jeugd

Steenbok staat bekend als autoritair en dat verbinden we niet direct aan iemand die bij het opvoeden van kinderen een enorme vrijdenker kan zijn. En toch is dat zo.

Onvergetelijke jeugd

Vooral nu Uranus zich bemoeit met de manier waarop jij je kinderen grootbrengt. Dat kan weleens wat scheve blikken opleveren van andere ouders, maar je kinderen zijn je dankbaar. Jij weet hoe je naast een wijze en betrouwbare ouder ook nog eens hun beste vriend(in) en speelkameraad kunt zijn. En dat betekent een onvergetelijke jeugd.

Het kind in jezelf

Misschien heb je helemaal geen kinderen. Toch belooft deze stand ook voor jou mooie dingen. Naast letterlijke kinderen, bestaan er ook figuurlijke kinderen. Dat zijn de dingen die voortkomen uit je creativiteit. Gedichtjes, schilderijen, mooie foto’s, zelfgemaakte kleding. Met de hulp van Uranus borrelt het allereerst enorm. Daarnaast zijn je ideeën momenteel erg origineel, waardoor je dingen kunt scheppen die opvallen, die de aandacht trekken. Ze kunnen je zelfs zover brengen dat je gaat exposeren of voordragen of een show gaat houden. Dat levert je enorm veel plezier en bevrediging. Het kind in jezelf maakt het ene rondedansje na het andere. Is dat geen fantastisch vooruitzicht?

Meer lezen, Steenbok?

Door anderen gelezen