Boogschutter, combineer genieten met gezondheid

Boogschutter, combineer genieten met gezondheid Boogschutter, combineer genieten met gezondheid Boogschutter, combineer genieten met gezondheid

Je mag dan een enorme levensgenieter zijn, dol op traditionele heerlijkheden als chocolade en kaas, in februari kun je gefascineerd raken door bijzondere diëten.

Ideologisch eten

Ayurvedisch, vegan, macrobiotisch… Met Uranus in de zone van gezondheid, wil je graag een bepaalde ideologie verbinden aan je manier van eten. Misschien dat je in eerste instantie fanatiek aan de slag gaat, maar misschien is het goed om flexibel te blijven en jezelf zo af en toe wat ondeugden toe te staan. Vergeet niet dat het bourgondische in de astrologische klei zit waarvan je bent gebakken.

Eigen geneesheer

Een andere mogelijkheid is dat je voor een klacht of aandoening waar je al een tijdje mee zit, een revolutionaire therapie ontdekt. Misschien ontwikkel je die therapie zelfs wel zelf. Uranus maakt van mensen namelijk ook een beetje uitvinders. Niet dat het meteen gaat om een grote medische ontdekking, maar een unieke aanpak die ‘toevallig’ voor jou heel goed werkt. Als echte Boogschutter krijg je dan meteen de neiging om iedereen aan te raden dezelfde aanpak te volgen, maar wees daar wat terughoudend mee. Ieder lichaam is uniek en reageert anders. Als je zelf voor dokter gaat spelen, kan het resultaat tegenvallen.

Meer lezen, boogschutter?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit is jouw Chinese jaarhoroscoop voor 2019
Dit is jouw Chinese jaarhoroscoop voor 2019